Laatste nieuws over europa
141 t/m 160 (van 878 artikelen)
3 nov 17:19
Een aantal tweets van de campagne van mensenrechtenwaakhond Raad van Europa (RvE) zijn na 4 dagen verwijderd nadat deze in Frankrijk voor verhitte discussies zorgden.
2 nov 18:39
De Portugese premier Antonio Costa beschreef de elektriciteitsinterconnectie tussen zijn land en Marokko als "fundamenteel" en benadrukte dat Marokko een alternatief kan zijn om Europa te bevoorraden.
1 nov 19:46
De voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, heeft in haar toespraak op de klimaattop in Glasgow gezegd dat de EU er alles aan gaat doen om van Europa het eerste klimaatneutrale continent te maken.
30 okt 21:13
Aan de zomertijd komt dit weekend een einde. In de nacht van zaterdag op zondag wordt de klok een uur teruggezet.
30 okt 14:44
Duizenden demonstranten zijn zaterdag op enkele plaatsen in de Soedanese hoofdstad Khartoem opnieuw de straat opgegaan om te protesteren tegen de plegers van de staatsgreep in het Afrikaanse land.
28 okt 13:51
Ook het Verenigd Koninkrijk (VK) erkent voortaan het Europese coronacertificaat.
28 okt 11:42
Noord-Holland, Noord-Brabant, Groningen en Drenthe zijn rood geworden op de kaart van coronagevallen in Europa.
27 okt 19:42
De Russische president Vladimir Poetin heeft de opdracht gegeven de gasvoorraden in West-Europa aan te vullen met Russisch gas, zodra de eigen gasreserves vol zijn.
27 okt 18:26
Iran wil vóór eind november de pogingen hervatten om de afspraken over het Iraanse atoomprogramma weer op gang te krijgen.
16:36
De Poolse premier Mateusz Morawiecki heeft de Europese Unie gewaarschuwd voor het aanzetten tot "de derde wereldoorlog", mocht de geldstroom uit Brussel worden geblokkeerd.
08:21
De prijs van een vat Brentolie, de maatstaf voor olie uit onder meer het Midden-Oosten en de Noordzee, is maandag gestegen tot boven de 86 dollar.
21 okt 14:47
Dat honderden kinderen van gedupeerden van de toeslagenaffaire uit huis zijn geplaatst, is "zeer ernstig".
21 okt 14:37
De verplichting in Italië om op de werkplek een coronapas te hebben, heeft geleid tot een grote stijging van het aantal ziekmeldingen.
21 okt 11:46
De loting voor het WK voetbal van eind volgend jaar in Qatar vindt plaats op vrijdag 1 april, een dag na het congres van de mondiale voetbalfederatie FIFA in Doha.
21 okt 3:51
Nederland ziet er vanaf donderdag een stuk roder uit op de kaart van coronagevallen in Europa.
19 okt 16:20
Nederland blijft protesteren tegen de opsluiting van een politieke tegenstander van de Turkse regering, ook al heeft Turkije de Nederlandse ambassadeur op het matje geroepen.
19 okt 15:59
De Verenigde Staten blijven buitenlanders weren die zijn hersteld van Covid-19 en daarna één dosis van de coronavaccins van Pfizer, Moderna of AstraZeneca hebben gekregen.
19 okt 11:57
Turkije heeft een man die president Erdogan zou hebben bespot op Facebook veel te hard aangepakt.
18 okt 9:57
De Europese Unie heeft ruim een miljard Covid-19-vaccins die in de lidstaten zijn geproduceerd uitgevoerd sinds december vorig jaar.
17 okt 13:13
Nederland kleurt komende week grotendeels rood op de kaart van coronagevallen in Europa.
<< < 6 7 8 9 10 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi