Laatste nieuws over europa
161 t/m 180 (van 761 artikelen)
20 jan 19:39
De Britten hebben met 1820 coronadoden binnen een etmaal een nieuw record. De Britse premier Boris Johnson sprak over verschrikkelijke cijfers.
20 jan 14:26
De Wet op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten (Wiv) - sleepwet in de volksmond - schiet op een aantal punten tekort en moet aangepast worden.
20 jan 14:04
Rusland wil zijn coronavaccin Spoetnik V ook aan landen in de Europese Unie leveren.
19 jan 18:01
In het Verenigd Koninkrijk is afgelopen etmaal een recordaantal mensen overleden door het coronavirus. De voorbije 24 uur stierven 1610 mensen.
18 jan 8:13
Nederlanders zoeken voor hun vakantie dit jaar vooral naar onderkomens in Nederland. Mensen die wel over de grens durven te kijken, tonen vooral interesse in autovakanties naar Europese landen als Frankrijk en Italië.
11 jan 14:12
Turkije begint een antitrustzaak tegen Facebook. Reden voor het onderzoek zijn de wijzigingen die berichtendienst WhatsApp, onderdeel van Facebook, doorvoert.
9 jan 13:48
Turkije is een zogeheten antidumpingzaak begonnen naar de invoer van staal uit de Europese Unie en Zuid-Korea.
6 jan 13:59
Het nieuwe coronavaccin van Moderna zal ook werken tegen de besmettelijkere Britse variant van het coronavirus, verwacht voorzitter Ton de Boer van het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG)
6 jan 13:53
De Europese medicijnautoriteiten blijven de veiligheid en werkzaamheid van het coronavaccin van Moderna "goed in de gaten houden", benadrukt het Nederlandse College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG).
3 jan 3:52
De Europese Unie is bezorgd over de leefomstandigheden van honderden dakloze migranten in Bosnië.
09:37
De onderhandelingen tussen de Spaanse en Britse regering over het handelsverkeer na de brexit zijn op een horde gestuit, namelijk regelingen rond Gibraltar
28 dec 22:42
Voormalig directeur van het Centrum Infectieziektebestrijding van het RIVM Roel Coutinho noemt het "verbijsterend" en "ook een beetje beschamend" dat Nederland als laatste in de Europese Unie begint met vaccineren tegen het coronavirus.
27 dec 11:12
Veel landen binnen de Europese Unie beginnen zondag met het vaccineren tegen het coronavirus.
25 dec 16:58
Sinds de uitbraak van de coronapandemie zijn in Europa ruim 25 miljoen besmettingen met het coronavirus geregistreerd.
21 dec 9:46
Frankrijk start zondag met het inenten van burgers tegen het coronavirus. Minister van Gezondheid Olivier Veran zei op Twitter dat mensen met een zwakke gezondheid als eersten worden ingeënt.
20 dec 22:40
Frankrijk legt vanaf middernacht al het verkeer vanuit het Verenigd Koninkrijk 48 uur stil in verband met de meer besmettelijke coronavariant die daar rondgaat.
20 dec 17:01
Frankrijk, Duitsland en de Europese Unie hebben zondagmiddag overlegd over de coronavariant die in het Verenigd Koninkrijk rondgaat.
20 dec 16:14
Landen in Europa moeten steviger maatregelen nemen tegen het coronavirus nu er een nieuwe, mogelijk besmettelijker variant van het coronavirus circuleert.
15 dec 17:59
Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië en vier andere Europese landen willen het begin van de coronavaccincampagne onderling afstemmen.
15 dec 12:29
Het Europese geneesmiddelenbureau EMA keurt volgens bronnen van de Duitse krant Bild 23 december het Amerikaans-Duitse coronavaccin van Pfizer en BioNTech goed.
<< < 7 8 9 10 11 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi