Laatste nieuws over europese unie
1 t/m 20 (van 349 artikelen)
1 dec 19:10
Nederland steunt een voorstel van de Europese Commissie om het vaccinatiebewijs in Europa zonder boosterprik maximaal negen maanden geldig te laten zijn.
1 dec 13:36
De Europese Unie moet het hebben over het verplichten van een coronaprik, vindt voorzitter Ursula von der Leyen van de Europese Commissie.
29 nov 17:02
In de Europese Unie zijn tot nu toe 33 mensen positief getest op de Omicron-variant van het coronavirus.
24 nov 9:39
President Joe Biden heeft 110 landen uitgenodigd voor een virtuele topconferentie met als thema democratie, maakte het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken dinsdag (lokale tijd) bekend.
22 nov 21:41
De Europese Unie (EU) is vorige week in beroep gegaan tegen de opzegging van twee handelspartnerschapsovereenkomsten met betrekking tot de Marokkaanse Sahara.
20 nov 7:17
RIVM-directeur Jaap van Dissel gaat ervan uit dat er na de komende winterperiode geen strenge coronamaatregelen meer nodig zijn, mede dankzij de coronapil die in aantocht is.
18 nov 9:43
De Poolse strijdkrachten hebben in de nacht van woensdag op donderdag ongeveer honderd migranten opgepakt die vanuit Belarus de grens probeerden over te steken.
16 nov 21:14
De Sahara zal voortaan niet meer worden weggelaten bij het sluiten van nieuwe overeenkomsten met bijvoorbeeld de Europese Unie (EU)
14 nov 10:11
Zo'n 50 migranten zijn Polen binnengekomen nadat ze door een barricade aan de grens met Belarus waren gebroken.
13 nov 20:48
De bijna 200 deelnemende landen aan de klimaattop COP26 in Glasgow hebben na slepende onderhandelingen een akkoord bereikt.
10 nov 10:06
Belarus beschuldigt de Poolse veiligheidsdiensten ervan migranten te hebben mishandeld die de grens naar Polen probeerden over te steken.
3 nov 21:26
Het Algerijnse besluit om te stoppen met de levering van gas aan Europa via de Maghreb-Europese pijpleiding (EMPL) is "een bron van ernstige bezorgdheid".
3 nov 13:20
Het Europarlement heeft ondanks kritiek van China een officiële delegatie gestuurd naar Taiwan.
1 nov 19:46
De voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, heeft in haar toespraak op de klimaattop in Glasgow gezegd dat de EU er alles aan gaat doen om van Europa het eerste klimaatneutrale continent te maken.
31 okt 16:56
Duitsland staat toch niet niet achter de dreigementen met sancties over de voortdurende uitbreiding van de Israëlische nederzettingen in Jeruzalem.
30 okt 16:48
De Europese Unie (EU) heeft aangegeven de nieuwe nederzettingen van Israël in Jeruzalem (Al-Quds) niet te zullen erkennen.
30 okt 14:44
Duizenden demonstranten zijn zaterdag op enkele plaatsen in de Soedanese hoofdstad Khartoem opnieuw de straat opgegaan om te protesteren tegen de plegers van de staatsgreep in het Afrikaanse land.
28 okt 13:51
Ook het Verenigd Koninkrijk (VK) erkent voortaan het Europese coronacertificaat.
27 okt 18:24
Het Europees Parlement is vanaf volgende week ook voor Europarlementariërs alleen nog toegankelijk met een coronapas.
25 okt 16:36
De Poolse premier Mateusz Morawiecki heeft de Europese Unie gewaarschuwd voor het aanzetten tot "de derde wereldoorlog", mocht de geldstroom uit Brussel worden geblokkeerd.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi