Laatste nieuws over europese unie
1 t/m 20 (van 239 artikelen)
15 apr 9:44
Griekenland wil af van de quarantaineplicht voor toeristen uit de Europese Unie.
14 apr 18:32
Als het nieuwe coronavaccin van Janssen helemaal niet kan worden gebruikt, dan kan dat leiden tot een vertraging van zes weken in de vaccinatieplanning van het ministerie van Volksgezondheid.
7 apr 8:16
Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) begint volgende week met een onderzoek naar de klinische proeven in de ontwikkeling van het Russische coronavaccin Sputnik-V
6 apr 17:33
De voorzitters van de Europese Commissie en de raad van EU-regeringsleiders hebben een "vrijmoedig" gesprek gehad met de Turkse president Recep Tayyip Erdogan.
3 apr 19:32
Het Europees Parlement wenst geen enkele wijziging voor de toegangsregeling voor Marokkaanse landbouwproducten.
2 apr 16:51
Nederland stopt per direct met de vaccinatie met AstraZeneca van mensen onder de 60 jaar.
31 mrt 16:08
Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) ziet nog altijd geen bewijs voor een verband tussen zeldzame bloedproblemen en het coronavaccin van AstraZeneca.
29 mrt 15:32
De voorzitter van de Europese Raad van regeringsleiders Charles Michel en Europees Commissievoorzitter Ursula von der Leyen gaan volgende week samen op bezoek bij de Turkse president Recep Tayyip Erdogan.
12:21
De Europese Unie roept Turkije op het vrouwenrechtenverdrag dat president Erdogan heeft opgezegd in stand te houden.
12:04
Het is nog te vroeg voor Britten om een zomervakantie in het buitenland te boeken, waarschuwt de Britse minister van Defensie Ben Wallace.
18 mrt 18:17
De voordelen van het coronavaccin van AstraZeneca zijn groter dan de mogelijke risico's. Het is veilig voor gebruik en effectief.
17 mrt 15:14
De EU zal de export van coronavaccins blokkeren als de landen van bestemming coronavaccins of bestanddelen voor zichzelf blijven houden.
17 mrt 12:59
Een gratis 'coronacertificaat', digitaal of op papier en voorzien van een QR-code, moet de deur voor vrij reizen in de EU deze zomer weer open zetten.
17 mrt 12:59
De Europese Unie straft vier Chinese functionarissen en een instantie of bedrijf voor het schenden van de mensenrechten van Oeigoeren.
14 mrt 14:13
Brussel streeft naar invoering van het zogenoemde vaccinatiepaspoort nog voor de zomervakantie, zodat de houder van zo'n bewijs weer kan reizen binnen de Europese Unie.
11 mrt 22:22
De Europese Unie wil China straffen voor het schenden van de mensenrechten van de Oeigoerse moslimminderheid in de regio Xinjiang.
10 mrt 21:25
De problemen die in Oostenrijk zijn ontstaan bij personen na toediening van het coronavaccin van AstraZeneca zijn niet veroorzaakt door dat vaccin.
10 mrt 18:29
In de eerste 11 maanden van 2020 bedroeg de export van verse groenten en fruit uit Marokko naar de Europese Unie (EU) 1,4 miljoen ton.
10 mrt 4:10
De meeste ontwikkelingslanden zijn niet in staat hun bevolking in te enten mede omdat farmaceutische bedrijven een monopolie hebben op het coronavaccin.
9 mrt 12:16
De makers van het Russische coronavaccin Spoetnik-V eisen een excuus van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA).
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italiƫ
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syriƫ
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi