Laatste nieuws over europese unie
1 t/m 20 (van 519 artikelen)
26 sep 17:24
Minister Franc Weerwind (Rechtsbescherming) neemt extra maatregelen in de Extra Beveiligde Inrichting (EBI) in Vught tegen verdachte en veroordeelde zware criminelen die daar in de cel zitten.
23 sep 22:07
De Marokkaanse minister van Buitenlandse Zaken Nasser Bourita heeft vrijdag een ontmoeting gehad EU-buitenlandchef Josep Borrell.
22 sep 6:50
Europa wil meer wapens naar Oekraïne sturen en komt mogelijk met nieuwe sancties tegen Rusland.
19 sep 18:17
De financiële bijdrage van € 500 miljoen die de Europese Unie (EU) aan Marokko zal betalen om de EU-grenzen te bewaken is lager dan de daadwerkelijke kosten van het migratiebeer.
16 sep 13:18
De voorzitter van de raad van regeringsleiders Charles Michel wil de banden aanhalen met Algerije, Saoedi-Arabië, Qatar en de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) als deel van een oplossing voor de energiecrisis.
14 sep 13:39
De Europese Commissie wil producten verbieden die zijn gemaakt door middel van dwangarbeid.
14 sep 10:00
De Europese Unie richt een waterstofbank op die moet helpen een markt voor waterstof in het leven te roepen.
13 sep 17:12
De Marokkaanse olijfolie-export is in de eerste acht maanden van het jaar opgelopen tot 13.200 ton.
13 sep 13:21
De premier van Finland heeft in het Europees Parlement gepleit voor meer, harde sancties tegen Rusland, dat de EU "afperst met energieleveringen".
12 sep 18:02
Het kabinet werkt aan een fonds waarmee mensen moeten worden geholpen die hun oplopende energierekening niet meer kunnen betalen.
7 sep 12:42
De Russische president Vladimir Poetin wil de graandeal met Oekraïne herzien, omdat ontwikkelingslanden en Rusland er volgens hem mee worden bedrogen.
6 sep 19:02
Een nieuwe wet in Spanje moet een einde maken aan de discriminatie van huishoudelijk personeel.
6 sep 8:30
Rusland heeft sinds het begin van de oorlog in Oekraïne voor omgerekend 158 miljard euro aan energie-export binnengehaald.
2 sep 13:43
De Europese Commissie wil een limiet instellen voor de prijs van gas dat via pijpleidingen uit Rusland komt. De tijd daarvoor is aangebroken, zegt voorzitter Ursula von der Leyen.
31 aug 22:28
De Europese Unie (EU) gaat Marokko €500 miljoen extra betalen om het land te helpen bij het voorkomen dat migranten uit Afrika naar Europa reizen.
31 aug 19:23
Spanje wil bemiddelen tussen Rabat en Brussel na de ophef die is ontstaan als gevolg van de controversiële opmerkingen van EU-buitenlandchef Josep Borrell.
30 aug 16:28
De Europese Unie gaat Oekraïense militairen trainen. De defensieministers van de EU-landen hebben zich achter die plannen geschaard en die zullen nu worden uitgewerkt.
18:58
Spanje heeft Marokko opgeroepen om haast te maken bij het ratificeren van de visserijovereenkomst met de Europese Unie (EU).
26 aug 0:23
De recente uitspraken van EU-buitenlandchef Josep Borrell weerspiegelen niet het standpunt van de Europese Unie (EU).
22 aug 16:52
De onderhandelaars die het atoomakkoord met Iran nieuw leven in proberen te blazen, praten mogelijk al deze week verder, hoopt de Europese Unie.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi