Laatste nieuws over europese unie
41 t/m 60 (van 498 artikelen)
15 jun 23:25
De Spaanse minister van Energie en Milieu, Teresa Ribera, noemde de opmerkingen van het Algerijnse staatspersbureau over de Spaanse minister van Buitenlandse Zaken woensdag "onaanvaardbaar".
15 jun 16:55
De Algerijnse president Abdelmadjid Tebboune heeft zijn minister van Financiën, Abderrahmane Raouia, van zijn functie ontheven.
15 jun 7:35
Budgetluchtvaartmaaschappij Ryanair stopt met een omstreden test voor Zuid-Afrikaanse passagiers, heeft topman Michael O'Leary aangekondigd.
14 jun 17:01
De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) roept volgende week donderdag haar noodcommissie bijeen om te beoordelen of de uitbraak van apenpokken een internationaal gevaar voor de volksgezondheid vormt.
14 jun 12:53
De Europese Unie koopt ruim 100. 000 doses van een vaccin tegen apenpokken. De Deense fabrikant Bavarian Nordic kan waarschijnlijk nog deze maand beginnen met de levering, zegt de Europese Commissie.
14 jun 4:09
De Europese coronapas blijft nog een jaar geldig, tot juli 2023. Het Europees Parlement en de Europese lidstaten besloten daar maandagavond toe.
10 jun 23:34
De Algerijnse autoriteiten ontkennen dat de handel met Spanje is stilgelegd.
10 jun 18:15
Algerije zet met zijn ruzie met Spanje ook de verstandhouding met de Europese Unie op het spel, waarschuwt de EU.
9 jun 22:54
De Europese Unie heeft Algiers vandaag verzocht het besluit om het vriendschapsverdrag met Spanje op te schorten, terug te draaien en drong aan op een dialoog om het geschil op te lossen.
9 jun 20:59
De Palestijnse minister Riad Malki (Buitenlandse Zaken) was donderdag in gesprek met leden van de Tweede Kamer weinig optimistisch over het vredesproces.
9 jun 20:23
De Spaanse regering gaat haar nationale belangen "krachtig verdedigen", zei de Spaanse minister van Buitenlandse Zaken Jose Manuel Albares donderdag.
8 jun 18:27
Russische luchtvaartmaatschappijen denken eraan om Turkse dochterbedrijven op te zetten om zo westerse sancties te ontlopen.
6 jun 11:05
De Verenigde Staten zullen waarschijnlijk meer gesanctioneerde olie uit Iran op de wereldmarkten toelaten om de prijs van de brandstof te drukken.
3 jun 19:49
De Europese Unie en Egypte gaan waarschijnlijk later deze maand een overeenkomst tekenen over de levering van aardgas om zo de Europese afhankelijkheid van Russisch gas tegen te gaan.
27 mei 14:48
Gesprekken tussen Turkse functionarissen en delegaties uit Zweden en Finland deze week in Turkije hebben niet tot een doorbraak geleid in de NAVO-kwestie, melden meerdere bronnen.
27 mei 13:42
De Europese Unie heeft besloten tot de gezamenlijke aankoop van zowel een vaccin als een antiviraal middel tegen apenpokken.
9 mei 15:35
De Franse president Emmanuel Macron ziet een nieuw soort "politieke gemeenschap" in Europa voor zich waarin plaats is voor landen als Oekraïne, Georgië en Moldavië.
2 mei 0:55
De NAVO en de EU hebben zich volgens de Russische minister Sergej Lavrov van Buitenlandse Zaken neergelegd bij de dominantie van Washington.
29 apr 16:40
De directeur van de Europese grens- en kustwacht Frontex, Fabrice Leggeri, is opgestapt.
29 apr 16:35
Meer dan drieduizend vluchtelingen uit Afrika zijn in 2021 overleden of vermist geraakt tijdens pogingen om Europa te bereiken
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi