Laatste nieuws over europese unie
81 t/m 100 (van 285 artikelen)
12 feb 14:25
De Europese Unie wil op 21 september 70 procent van de volwassenen hebben ingeënt tegen het coronavirus.
12 feb 9:28
Rusland staat klaar om de betrekkingen met de Europese Unie te verbreken bij het afkondigen van economische sancties tegen het land.
10 feb 16:28
De Europese Unie (EU) heeft Israël dinsdag nogmaals opgeroepen te stoppen met de sloop van Palestijnse huizen en de humanitaire toegang tot Palestijnse gemeenschappen te vergemakkelijken.
10 feb 16:25
De Europese Unie steekt tot 2027 zo'n 7 miljard euro in de economie van tien niet-EU-landen rond de Middellandse Zee.
10 feb 15:04
Spanjaarden die al corona hebben gehad, komen onder sommige omstandigheden pas na een half jaar in aanmerking voor een vaccin.
9 feb 17:06
Marokko staat op het punt het gebruik van bepaalde pesticiden in de landbouw te verbieden, het gaat om bestrijdingsmiddelen zoals Paraquat, die momenteel verboden zijn in Europa
5 feb 10:33
Hoe het vaccin van AstraZeneca moet worden ingezet is een dilemma. Dat zei coronaminister Hugo de Jonge vrijdag.
4 feb 13:57
De 27 Europese regeringsleiders en staatshoofden gaan over drie weken opnieuw per videoverbinding met elkaar overleggen over de verdere aanpak van de coronapandemie.
2 feb 15:27
Minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken roept de ambassadeur van Myanmar op het matje. Dat gebeurt naar aanleiding van de militaire staatsgreep in het land.
2 feb 13:42
Nederland gaat pleiten voor nieuwe EU-sancties tegen het militaire regime van Myanmar. Dat zei minister Sigrid Kaag van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking dinsdag.
2 feb 12:22
Uiterlijk na de zomer heeft iedere volwassen Duitser een aanbod voor een coronaprik gekregen.
2 feb 6:17
De Europese Unie zou moeten optreden als bemiddelaar tussen Iran en de Verenigde Staten om het nucleair akkoord uit 2015 te redden.
1 feb 20:11
De VN-Veiligheidsraad komt dinsdag met spoed in een digitale sessie bijeen om de staatsgreep van het leger in Myanmar te bespreken.
29 jan 5:27
Minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge baalt van de trage start van het vaccinatieprogramma en belooft dat de komende weken de achterstanden van de inentingen met het coronavaccin zullen worden ingehaald.
28 jan 10:03
Pfizer en BioNTech zeggen dat hun vaccin ook werkt tegen de Britse en Zuid-Afrikaanse coronavarianten.
21:56
De Amerikaanse president Joe Biden heeft zondagavond gebeld met zijn Franse ambtgenoot Emmanuel Macron
22 jan 8:06
België verbiedt naar verwachting opnieuw niet-noodzakelijke reizen naar het buitenland voor zijn inwoners.
21 jan 20:35
De uitslag van een coronatest wordt straks geldig in heel de Europese Unie. Dat geldt voor zowel een sneltest als de vertrouwde, zogeheten PCR-test.
21 jan 13:49
De sfeer tussen Turkije en de Europese Unie is verbeterd, zegt de EU. Ook al blijft Brussel erg bezorgd over de "Turkse omgang met de mensenrechten".
21 jan 12:00
De vele inspanningen tegen het coronavirus en de lockdowns beginnen hun vruchten af te werpen, volgens de Duitse bondskanselier Angela Merkel.
<< < 3 4 5 6 7 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi