Laatste nieuws over europese unie
101 t/m 120 (van 346 artikelen)
28 apr 22:35
De Spaanse Europarlementariër Clara Aguilera beweerde dat de invoer Marokkaanse tomaten een bedreiging vormt voor "de stabiliteit van de tomatenmarkt" in de Europese Unie (EU).
27 apr 17:51
Van elke negen onwelkome migranten die naar de Europese Unie reizen, keert er maar een vrijwillig terug, zegt de Europese Commissie.
26 apr 18:57
Europees Commissievoorzitter Ursula von der Leyen ziet "geen enkele rechtvaardiging" voor de manier waarop ze onlangs bij een bezoek aan de Turkse president Reccep Erdogan werd behandeld.
26 apr 15:58
De Europese Commissie neemt juridische stappen tegen vaccinmaker AstraZeneca. De Brits-Zweedse farmaceut levert al maanden veel minder coronavaccins dan is afgesproken, zo licht een commissiewoordvoerder het besluit toe.
23 apr 15:25
De Europese Unie heeft in juli genoeg coronavaccins om 70 procent van haar volwassen inwoners in te enten, zegt de Europese Commissie.
23 apr 14:13
Sinds het uitbreken van de coronapandemie heeft de Europese Unie (EU) bijna 5 miljard DH uitbetaald aan subsidies ter ondersteuning van het Marokkaanse coronafonds
23 apr 9:57
België wil de regels verscherpen voor reizigers die uit hoogrisicogebieden zoals Nederland komen.
15 apr 9:44
Griekenland wil af van de quarantaineplicht voor toeristen uit de Europese Unie.
14 apr 18:32
Als het nieuwe coronavaccin van Janssen helemaal niet kan worden gebruikt, dan kan dat leiden tot een vertraging van zes weken in de vaccinatieplanning van het ministerie van Volksgezondheid.
7 apr 8:16
Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) begint volgende week met een onderzoek naar de klinische proeven in de ontwikkeling van het Russische coronavaccin Sputnik-V
6 apr 17:33
De voorzitters van de Europese Commissie en de raad van EU-regeringsleiders hebben een "vrijmoedig" gesprek gehad met de Turkse president Recep Tayyip Erdogan.
3 apr 19:32
Het Europees Parlement wenst geen enkele wijziging voor de toegangsregeling voor Marokkaanse landbouwproducten.
2 apr 16:51
Nederland stopt per direct met de vaccinatie met AstraZeneca van mensen onder de 60 jaar.
31 mrt 16:08
Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) ziet nog altijd geen bewijs voor een verband tussen zeldzame bloedproblemen en het coronavaccin van AstraZeneca.
15:32
De voorzitter van de Europese Raad van regeringsleiders Charles Michel en Europees Commissievoorzitter Ursula von der Leyen gaan volgende week samen op bezoek bij de Turkse president Recep Tayyip Erdogan.
21 mrt 12:21
De Europese Unie roept Turkije op het vrouwenrechtenverdrag dat president Erdogan heeft opgezegd in stand te houden.
21 mrt 12:04
Het is nog te vroeg voor Britten om een zomervakantie in het buitenland te boeken, waarschuwt de Britse minister van Defensie Ben Wallace.
18 mrt 18:17
De voordelen van het coronavaccin van AstraZeneca zijn groter dan de mogelijke risico's. Het is veilig voor gebruik en effectief.
17 mrt 15:14
De EU zal de export van coronavaccins blokkeren als de landen van bestemming coronavaccins of bestanddelen voor zichzelf blijven houden.
17 mrt 12:59
Een gratis 'coronacertificaat', digitaal of op papier en voorzien van een QR-code, moet de deur voor vrij reizen in de EU deze zomer weer open zetten.
<< < 4 5 6 7 8 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi