Laatste nieuws over extreemrechts
81 t/m 100 (van 119 artikelen)
28 jun 20:20
Tien Fransen worden ervan verdacht terroristische aanslagen voor te bereiden gericht tegen islamitische landgenoten.
18 okt 12:51
De gemeente Leiden heeft maandag aangifte gedaan van de vernieling van een regenboogzebrapad in de stad.
13 mei 12:41
De politie in Ede heeft de actiegroep Identitair Verzet gewaarschuwd dat burgerwachten in de probleemwijk Veldhuizen niet worden getolereerd.
22 mrt 19:30
Rechtsextremisten en populisten doen er alles aan om de aanslagen van Brussel te gebruiken voor politiek gewin.
9 mrt 11:29
Vicepremier en minister van Integratie Lodewijk Asscher gaat donderdag in Leiden in gesprek met moslimorganisaties na dreigementen tegen meerdere moskeeën.
7 mrt 11:15
Veel rechtsextremisten in Duitsland zijn legaal in bezit van vuurwapens, meldt de Duitse zender SWR.
22 feb 15:45
De Duitse regering heeft de jongste uitingen van vreemdelingenhaat in de deelstaat Saksen maandag als "ten diepste beschamend" veroordeeld.
12 jan 9:01
Voormalig Kamerlid Tofik Dibi heeft in een video op YouTube een boodschap opgelezen voor de 'bezorgde burger'.
10 nov 10:14
Rechts-extremisten zijn in Nederland actiever geworden door de vluchtelingencrisis. Er zijn meer uitingen van rechts-extremisten tegen het opnemen van de vluchtelingen.
6 nov 12:01
Het aantal incidenten bij opvangplaatsen voor vluchtelingen in Duitsland is de afgelopen maanden sterk toegenomen.
22 okt 17:42
De Duitse politie heeft leden van een extreemrechtse groepering opgepakt, die mogelijk van plan waren in het Beierse Bamberg aanslagen te plegen op accommodaties voor asielzoekers en linkse politici.
21 okt 14:49
De aanklager van het Openbaar Ministerie (OM) in Frankrijk vindt niet dat Marine Le Pen moet worden vervolgd voor een omstreden uitspraak die ze vijf jaar geleden deed.
25 aug 10:56
Opnieuw is een Duits asielzoekerscentrum (azc) getroffen door brand. In Nauen, ten westen van Berlijn, ging een sporthal die binnenkort dienst zou gaan doen als opvanglocatie in vlammen op.
24 aug 19:02
Twee neonazi's hebben een buitenlandse vrouw en haar twee kinderen op ronduit smerige wijze belaagd in een tram in Berlijn.
23 jun 17:43
Peugeot bouwt in Kenitra een gloednieuwe fabriek voor 557 miljoen euro en daar is de extreemrechtse partij Front National niet blij mee.
6 mei 14:04
De politie in Duitsland heeft woensdag bij invallen explosieven in beslag genomen en vier rechtse extremisten gearresteerd.
15 dec 20:56
Duitsland moet een open debat voeren over immigratie en integratie, maar voor mensen die haat jegens minderheden zaaien is geen plaats.
9 dec 13:49
Racisme, antisemitisme en extreemrechts geweld worden in Nederland strafrechtelijk meestal op een andere wijze aangepakt.
27 mei 13:13
De Zweden Democraten willen niet meedoen aan de fractie die het Front National en de PVV willen vormen in het Europees Parlement.
1 apr 11:17
De PVV is maandagmiddag van verschillende kanten aangevallen wegens de politieke samenwerking met het extreemrechtse Front National van Marine Le Pen.
<< < 3 4 5 6 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi