Laatste nieuws over facebook
1 t/m 20 (van 318 artikelen)
2 dec 13:54
De Belarussische veiligheidsdienst KGB lijkt tijdens de migrantencrisis bij de buitengrens van de EU nepaccounts op sociale media te hebben ingezet.
8 okt 22:07
Na de megastoring van maandag zijn er vrijdagavond opnieuw technische problemen bij Facebook en chatdiensten van het bedrijf, zoals WhatsApp en Messenger en bij het platform Instagram.
5 okt 0:30
Facebook en Instagram zijn na een wereldwijde storing maandag weer bereikbaar. Rond middernacht was het weer mogelijk om bij beide diensten in te loggen. WhatsApp werkt nog steeds niet.
4 okt 22:52
Facebook is druk bezig om een ongekend lange storing op te lossen waardoor sinds ongeveer 17.45 uur alle diensten van Facebook platliggen.
4 okt 20:26
Facebook, Instagram en WhatsApp hebben maandagavond te maken met een wereldwijde storing.
22 jun 17:03
Facebook heeft een steunbetuiging van Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken aan het adres van vrienden en familie van Jürgen Conings verwijderd.
4 jun 19:11
Facebook heeft de voormalige Amerikaanse president Donald Trump voor twee jaar verbannen.
8 mei 18:57
Facebook, Instagram en Twitter censureren en verwijderen berichten en hashtags die gerelateerd zijn aan de Israëlische agressie in bezet Jeruzalem
26 apr 22:22
De massale migratiepogingen waarbij zaterdag en zondag meer dan 120 Marokkaanse jongeren de grens naar Ceuta probeerden over te steken, werden aangemoedigd op internet.
3 apr 23:08
De persoonlijke gegevens van meer dan een half miljard Facebook-gebruikers liggen weer op straat.
24 mrt 20:26
Facebook heeft Chinese hackers geblokkeerd die aanvallen uitvoerden op leden van de Oeigoerse minderheid in het buitenland.
12 feb 10:25
Facebook gaat de distributie en circulatie van inhoud die is geplaatst door het leger van Myanmar inperken.
12 feb 7:40
acebook onderschept steeds meer haatzaaierij met software. Het Amerikaanse bedrijf boekt opnieuw vooruitgang bij het filteren van verboden inhoud op het platform met behulp van zogenoemde kunstmatige intelligentie.
25 jan 16:30
Op sociale media gaan diverse oproepen rond om maandagavond opnieuw te protesteren tegen de avondklok.
15 jan 21:30
WhatsApp gaat de geplande aanpassing van zijn gebruikersvoorwaarden uitstellen, na ophef omdat dan meer gebruikersinformatie door de chatapp zou worden gedeeld met moederbedrijf Facebook.
11 jan 14:12
Turkije begint een antitrustzaak tegen Facebook. Reden voor het onderzoek zijn de wijzigingen die berichtendienst WhatsApp, onderdeel van Facebook, doorvoert.
13:17
Na Twitter, Facebook en Instagram heeft ook Snapchat het account van president Trump geblokkeerd.
5 jan 12:56
hatsApp komt binnenkort met een nieuwe testversie van de chatdienst waarbij gebruikers op hun computer kunnen inloggen zonder dat hun telefoon met het internet verbonden hoeft te zijn. Dat meldt weblog WABetaInfo.
9 dec 21:15
De Amerikaanse Federal Trade Commission (FTC) heeft socialemediabedrijf Facebook aangeklaagd wegens misbruik van zijn machtspositie.
2 nov 16:04
Gebruikers van berichtendienst WhatsApp kunnen binnenkort berichten met een beperkte levensduur versturen.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi