Laatste nieuws over far
1 t/m 20 (van 251 artikelen)
12 sep 15:16
Het Iraanse regime heeft ondanks een golf van internationale protesten de worstelaar Navid Afkari geëxecuteerd.
8 sep 14:34
Het bestuur van DENK draagt Farid Azarkan voor als lijsttrekker bij de Tweede Kamerverkiezingen van komend voorjaar.
24 jul 7:25
Het Amerikaanse leger heeft bevestigd dat een van zijn straaljagers betrokken was bij een incident met een Iraans passagierstoestel.
21 jul 11:27
Het is wellicht mogelijk, maar nog allerminst zeker dat het gaat lukken om eind dit jaar het coronavaccin van de Universiteit van Oxford op de markt te brengen.
12 jul 21:32
Presentator Jort Kelder heeft zondagavond het racismedebat van de NPO geopend met een reactie op de kritiek die hij vooraf kreeg.
5 jul 9:05
Tweede Kamerlid Farid Azarkan wil de lijsttrekker voor DENK worden bij de volgende verkiezingen.
2 jul 21:55
Voor het veldhospitaal wordt de tentoonstellingsbeurs van El Jadida tijdelijk ingericht voor de opvang en behandeling van coronapatiënten.
24 jun 20:50
De bilaterale spanningen tussen Marokko en Algerije krijgen een nieuwe dimensie.
24 jun 13:59
Als de mannen van Veronica Inside er niet samen uitkomen, is er altijd nog hulp vanuit de politiek. DENK-voorman Farid Azarkan biedt een helpende hand, schrijft hij op Twitter.
10 jun 22:38
Politiek leider Farid Azarkan van DENK is tijdens een debat over de toeslagenaffaire hard in aanvaring gekomen met collega-Kamerleden.
6 jun 14:50
Partijvoorzitter Selçuk Öztürk van DENK legt per direct zijn functie neer. Hij vindt het naar eigen zeggen tijd dat een "nieuwe lichting" het roer overneemt.
6 jun 9:18
De top van de politieke partij DENK moet deze zaterdag tijdens een digitale algemene ledenvergadering verantwoording afleggen over de knallende ruzie van de afgelopen maanden die de partij leek te splitsen.
17 mei 21:03
De drie politici van Denk die de afgelopen weken verwikkeld waren in een hardnekkige ruzie, lijken hun conflict te hebben opgelost.
16 mei 20:23
Fractieleider Farid Azarkan van DENK blijft toch lid van de partij. Het bestuur van DENK had Azarkan begin mei geroyeerd, maar de beroepscommissie van de partij vernietigde dat besluit.
14 mei 11:07
De Franse overheid vindt het "onacceptabel" dat Sanofi de Verenigde Staten voorrang geeft op het vaccin tegen het coronavirus dat de Franse farmaceut produceert.
10 mei 14:02
Selçuk Öztürk van DENK keert na de verkiezingen niet terug in de Tweede Kamer. Dat zei hij zondag in het televisieprogramma Buitenhof.
9 mei 16:30
Forensisch onderzoeksbureau Integis heeft na onderzoek geen "grensoverschrijdende" gedragingen door de voormalige partijleider Tunahan Kuzu kunnen vaststellen.
8 mei 18:25
De Verenigde Staten heeft 21 gespecialiseerde voertuigen overgedragen aan het de Marokkaanse Special Forces (MSOF) van de Koninklijke Strijdkrachten (FAR)
8 mei 11:01
Acteur Marwan Kenzari is binnenkort te zien in een film met Oscarwinnares Charlize Theron.
7 mei 19:12
De Algerijnse aanvaller Farid El Melali is in hechtenis genomen wegens seksueel exhibitionisme.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi