Laatste nieuws over fatah
1 t/m 20 (van 47 artikelen)
3 mrt 4:28
De inhoudelijke behandeling van de rechtszaak tegen 'Balie-jihadist' Aziz A. en zijn broer Fatah begint woensdag.
9 feb 19:26
Egypte opende dinsdag voor het eerst in jaren de grens met de Gazastrook voor onbepaalde tijd
15 dec 21:10
De Palestijnse regering heeft besloten om Marokko en andere Arabische landen niet te bekritiseren vanwege het normaliseren van de banden met Israël
24 sep 14:33
De Palestijnse organisaties Fatah en Hamas zijn het eens worden geworden over het houden van nieuwe algemene verkiezingen.
2 jul 13:06
De Palestijnse partijen Fatah en Hamas hebben donderdag "eenheid" beloofd in het verzet tegen het plan van Israël om delen van de bezette Westelijke Jordaanoever te annexeren.
6 jun 13:27
De Libische krijgsheer Khalifa Haftar stemt zaterdag in met een wapenstilstand. Hij zou die ondertekenen in de Egyptische hoofdstad Caïro, zo melden twee diplomaten.
24 mei 2:05
De Egyptische president Abdel Fattah al-Sisi heeft aan 3157 gevangenen gratie verleend ter gelegenheid van het einde van de vastenmaand ramadan.
2 mei 23:43
Een Egyptische filmmaker die de Egyptische president al-Sisi bespotte, is in zijn cel overleden. Shady Habash (24) zat al twee jaar opgesloten.
5 mrt 11:42
'Balie-jihadist' Aziz A. wordt - naast een leidinggevende rol bij terreurbeweging Jabhat al-Nusra - ook verdacht van het medeplegen van negentien moorden in Syrië.
25 feb 13:07
Oud-president van Egypte Hosni Mubarak is dinsdag op 91-jarige leeftijd overleden in een ziekenhuis, meldde de staatstelevisie.
28 sep 7:43
Een week na de protesten tegen de regering in Egypte zijn tegenstanders en aanhangers van president Abdel Fattah al-Sisi vrijdag weer de straat op gegaan om te demonstreren.
22 sep 13:51
Betogers zijn in de Egyptische havenstad Suez voor de tweede dag op rij de straat opgegaan om te demonstreren tegen de regering van president Abdel Fatah al-Sisi.
17 sep 20:04
Een Franse vrouw heeft de Marokkaanse cabaretier, Abdelfatah Jawadi, ervan beschuldigd haar te hebben verkracht.
18 jun 13:57
Nederlandse moslims kunnen dinsdag in meerdere moskeeën bidden voor de afgezette Egyptische president Mohamed Morsi. Die overleed maandag en is dinsdag begraven. Het gebeurt vrijwel nooit dat het dodengebed wordt gehouden voor een afwezige overledene.
23 nov 9:19
Palestijnse politieke groeperingen zijn het eens geworden over het houden van algemene verkiezingen eind volgend jaar.
3 okt 14:02
Het Palestijnse kabinet is in Gaza bijeen om de macht van Hamas in de Gazastrook over te nemen.
17 sep 14:35
De Palestijnse beweging Hamas ontbindt haar 'regerend comité' in de Gazastrook.
16 mrt 17:19
De Egyptische president - die na een coup aan de macht kwam - Abdelfatah Al-Sisi gaat in juni naar Marokko voor een staatsbezoek.
20 jan 13:18
Diegenen die kritiek hebben op hoe in Egypte met mensenrechten wordt omgesprongen negeren het feit dat tientallen miljoenen mensen niet eens de meest basale voorzieningen hebben.
9 okt 13:11
Leden van de nieuwe Palestijnse eenheidsregering zijn donderdag naar Gaza gereisd voor hun eerste kabinetszitting in het door zionistisch geweld verwoest gebied.
1 2 3 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi