Laatste nieuws over fbi
1 t/m 20 (van 64 artikelen)
10 jul 11:54
Haïti heeft Washington en de VN om troepen gevraagd om zijn havens, luchthaven en andere strategische plaatsen te beveiligen
23 jun 6:17
Het Amerikaanse ministerie van Justitie heeft voor enkele uren ruim 33 websites van onder meer de Iraanse staatsmedia geblokkeerd en de controle overgenomen.
26 mrt 17:43
De gerechtelijke politie (BCIJ) heeft donderdag een vierkoppige Daesh-terreurcel ontmanteld in het Noord-Oosten van Marokko
16 mrt 7:21
Drie maanden na de explosie op eerste kerstdag in Nashville, in de Amerikaanse staat Tennessee, heeft de FBI terrorisme als motief uitgesloten.
15:12
De Amerikaanse landelijke politiedienst FBI heeft een 26-jarige Nederlander opgepakt.
05:16
Christopher Wray, de chef van de Amerikaanse federale politiedienst FBI, heeft het parlement gewaarschuwd dat het aantal binnenlandseterrorismezaken in de Verenigde Staten met een schrikbarend tempo stijgt
2 mrt 17:11
De FBI ziet de bestorming van het Capitool als binnenlands terrorisme. Zo'n achthonderd aanhangers van toenmalig president Donald Trump drongen op 6 januari het parlementsgebouw in Washington binnen.
22 feb 9:10
De dochters van de in 1965 vermoorde Amerikaanse zwarte activist Malcolm X hebben Justitie in de staat New York gevraagd om het onderzoek naar de moord op hun vader te heropenen.
24 jan 2:09
De FBI heeft meer dan dertig vermiste kinderen, van wie er acht seksueel werden uitgebuit, teruggevonden in Los Angeles als onderdeel van Operatie Verdwenen Engelen.
7 jan 15:14
Amerikaanse politici willen dat een onderzoek wordt ingesteld naar het optreden van de politie bij de bestorming van het parlementsgebouw in Washington.
6 jan 23:29
De onrust in het Amerikaanse Capitool wordt ook buiten de Verenigde Staten met grote bezorgdheid gevolgd.
6 jan 23:19
De staten Virginia en Maryland sturen de Nationale Garde naar het Capitool in Washington. Ook de Nationale Garde van Washington DC wordt ingezet.
31 dec 13:15
De grootste seriemoordenaar uit de Amerikaanse geschiedenis is woensdag overleden.
27 dec 2:05
De zware ontploffing vrijdag in het centrum van Nashville is waarschijnlijk een zelfmoordactie geweest. Dat hebben onderzoekers van de explosie tegen nieuwszender CNN gezegd.
25 dec 21:39
De politie van de Amerikaanse stad Nashville bevestigt dat de krachtige explosie vroeg op de ochtend van eerste kerstdag is veroorzaakt door een bom in een camper.
5 nov 16:58
De vijftien verdachten die zijn opgepakt in verband met de terreuraanslag in Wenen maken allemaal deel uit van een "radicale islamistische scene".
25 okt 1:03
Afghaanse veiligheidstroepen hebben bij een operatie in de oostelijke provincie Ghazni een topman van terreurbeweging al-Qaeda gedood.
18 mei 16:47
De Amerikaanse federale recherche FBI heeft een link gevonden tussen terreurorganisatie al-Qaeda en de Saoedische luitenant die in december drie Amerikaanse militairen doodschoot op een marinebasis in Pensacola.
13 mei 15:58
De Saoedische diplomaat Mussaed Ahmed al-Jarrah werd onbedoeld genoemd in een verklaring van een FBI-agent
8 feb 8:40
De man die vrijdag werd aangehouden bij een flatgebouw in de Colombiaanse stad Medellín is inderdaad Saïd R.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi