Laatste nieuws over fbi
21 t/m 40 (van 71 artikelen)
27 dec 2:05
De zware ontploffing vrijdag in het centrum van Nashville is waarschijnlijk een zelfmoordactie geweest. Dat hebben onderzoekers van de explosie tegen nieuwszender CNN gezegd.
25 dec 21:39
De politie van de Amerikaanse stad Nashville bevestigt dat de krachtige explosie vroeg op de ochtend van eerste kerstdag is veroorzaakt door een bom in een camper.
5 nov 16:58
De vijftien verdachten die zijn opgepakt in verband met de terreuraanslag in Wenen maken allemaal deel uit van een "radicale islamistische scene".
25 okt 1:03
Afghaanse veiligheidstroepen hebben bij een operatie in de oostelijke provincie Ghazni een topman van terreurbeweging al-Qaeda gedood.
18 mei 16:47
De Amerikaanse federale recherche FBI heeft een link gevonden tussen terreurorganisatie al-Qaeda en de Saoedische luitenant die in december drie Amerikaanse militairen doodschoot op een marinebasis in Pensacola.
13 mei 15:58
De Saoedische diplomaat Mussaed Ahmed al-Jarrah werd onbedoeld genoemd in een verklaring van een FBI-agent
8 feb 8:40
De man die vrijdag werd aangehouden bij een flatgebouw in de Colombiaanse stad Medellín is inderdaad Saïd R.
7 feb 17:21
De politie verwacht vrijdagavond of -nacht meer zekerheid te hebben over de identiteit van Saïd R.
7 feb 17:05
Saïd R. , de vermeende rechterhand van Ridouan Taghi, is aangehouden in Colombia. De Landelijke Eenheid van de politie meldt dat hij in Medellín door de Colombiaanse politie is opgepakt.
15 jan 9:51
De Amerikaanse president Donald Trump heeft uitgehaald naar Apple vanwege de weigering van het technologiebedrijf om mee te werken aan het ontsluiten van mobiele telefoons.
31 aug 12:49
Maar liefst twee miljoen mensen hebben zich via Facebook aangemeld voor de 'bestorming' van Area 51 op 20 september.
24 mrt 20:02
De Amerikaanse-Marokkaan gaf zich na 16 jaar over, hij verbleef al die tijd in Marokko.
2 nov 9:19
De Amerikaanse autoriteiten zijn op zoek naar een tweede Oezbeekse man in verband met de aanslag dinsdag in New York, waar acht mensen werden gedood.
15 jun 8:05
Een 21-jarige Amerikaan riskeert jaren achter de tralies te verdwijnen omdat hij een film verspreidde via zijn Facebookpagina.
10 mei 8:01
De Amerikaanse president Donald Trump heeft FBI-directeur James Comey dinsdag ontslagen.
2 mei 11:49
Een Amerikaanse vertaalster die met de hoogste betrouwbaarheidsverklaring van de FBI op zak naar Syrië ging in 2014, is daar getrouwd met een internationaal bekend lid van Daesh. Dat heeft CNN maandag onthuld, verwijzend naar een rapport van een federale rechtbank.
10 apr 13:05
De Amerikaanse politie is met een grootscheepse zoektocht bezig naar een 32-jarige inwoner van Winsconsin die een dreigbrief naar president Donald Trump heeft gestuurd.
23 feb 17:16
Doortastend speurwerk van beide veiligheidsdiensten!
3 nov 20:08
De diensten van de FBI zijn al hard aan het werk in Marokko om de veiligheid van de Amerikaanse delegatie mee te helpen garanderen.
6 okt 12:47
De FBI heeft woensdag een medewerker van de Amerikaanse geheime dienst NSA gearresteerd.
< 1 2 3 4 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi