Laatste nieuws over femke halsema
1 t/m 20 (van 67 artikelen)
14:09
Imam Yassin Elforkani vertrekt bij de Blauwe Moskee in Amsterdam. Na acht jaar stopt hij daar als hoofdimam en ook als voorzitter van het moskeebestuur, vertelt hij in een interview met NRC.
3 dec 15:25
Amsterdamse horecazaken die de coronaregels overtreden bij het aanbieden van afhaalmaaltijden krijgen voortaan eerst een waarschuwing.
5 nov 14:23
Imam Yassin Elforkani houdt voorlopig geen vrijdagpreek in de Blauwe Moskee in Amsterdam.
21 okt 14:23
Moslimvrouwen die een boerka of nikab dragen houden zich aan het zogenoemde boerkaverbod, aldus de voorzitter van het Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO), Muhsin Köktas.
21 okt 9:13
Vooralsnog zijn er geen boetes uitgedeeld voor overtreding van het zogenoemde boerkaverbod.
30 sep 14:28
"Het lichtpuntje vandaag is wel de ontwikkeling van snelle testen door TNO en GGD samen. Juist in een regio waar het aantal besmettingen zo groot is."
29 sep 15:37
Culturele instellingen in de regio Amsterdam krijgen vooralsnog geen ontheffing om meer dan dertig bezoekers te mogen ontvangen.
28 sep 21:12
Burgemeester Femke Halsema van Amsterdam wil dat iedereen in de regio een mondkapje draagt in publieke binnenruimtes.
26 sep 13:03
Op de Osdorper Ban in het Amsterdamse stadsdeel Nieuw-West is zaterdagochtend rond 04.15 uur een man neergeschoten.
18 sep 14:24
Burgemeester Femke Halsema van Amsterdam heeft gesproken met tientallen vertegenwoordigers van studentenverenigingen over het oplopende aantal coronabesmettingen onder twintigers.
14 sep 17:35
De Amsterdamse burgemeester Femke Halsema wil meedoen met de landelijke pilot waarbij buitengewoon opsporingsambtenaren (boa's) een wapenstok krijgen.
11 sep 11:25
Het experiment met de mondkapjesplicht in Amsterdam en Rotterdam leidde in de onderzochte gebieden niet tot minder mensen.
10 sep 14:59
Amsterdam houdt er rekening mee dat het aantal coronabesmettingen komend najaar eerder sterk zal stijgen dan dalen.
29 aug 14:18
De beschoten kapperszaak aan de Slotermeerlaan in Amsterdam Nieuw-West is zaterdag op last van burgemeester Femke Halsema voor onbepaalde tijd gesloten.
27 aug 15:06
Volgens burgemeester Femke Halsema is in Amsterdam de afgelopen tijd tot twee keer toe voorkomen dat jongeren in de stad gingen rellen.
20 aug 18:01
Burgemeester Femke Halsema van Amsterdam heeft donderdagmiddag in de gemeenteraad nogmaals het belang benadrukt van voldoende afstand houden om ervoor te zorgen dat het coronavirus niet verder oplaait in de hoofdstad.
18 aug 21:41
De Amsterdamse burgemeester Femke Halsema scherpt toezicht op horeca en zalencentra aan.
18 aug 19:26
De Bijenkorf in Amsterdam moet de deuren sluiten omdat medewerkers besmet zijn met het coronavirus.
6 aug 20:21
Het coronavirus is bezig met een "gevaarlijke opmars". Dat zei premier Mark Rutte donderdagavond tijdens een ingelaste persconferentie met minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) over de coronacrisis.
5 aug 11:32
De GGD Amsterdam en de Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland maken zich zorgen over de toename van het aantal coronabesmettingen.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi