Laatste nieuws over femke halsema
61 t/m 80 (van 98 artikelen)
4 jun 12:46
Alle demonstraties op de Dam in Amsterdam zijn voorlopig verboden en moeten plaatsvinden op het Museumplein.
2 jun 11:31
Burgemeester Femke Halsema van Amsterdam krijgt van een aantal partijen in de gemeenteraad veel kritiek te verduren vanwege de grote anti-racismedemonstratie op de Dam van maandag.
1 jun 21:19
Burgemeester Femke Halsema van Amsterdam krijgt op social media veel kritiek te verduren, omdat ze maandag een grote demonstratie van zo'n 5000 personen op de Dam liet doorgaan.
1 jun 17:26
Op de Dam in Amsterdam heeft zich een grote groep betogers verzameld die protesteren tegen wat zij noemen het politiegeweld tegen zwarten in de VS en de EU.
4 mei 16:48
Amsterdam komt met gerichte kleinschalige controles om het wapenbezit terug te dringen.
14 apr 16:28
In Amsterdam en omstreken zijn afgelopen weekend 212 boetes uitgedeeld aan mensen die de regels omtrent het coronavirus overtraden.
31 mrt 16:49
Amsterdam zet camera's in om toe te zien op de naleving van de maatregelen die verspreiding van het coronavirus moeten tegengaan.
19 mrt 14:46
Zorgpersoneel in Amsterdam krijgt een vergunning waardoor het overal in de stad gratis kan parkeren. Dat is een van de maatregelen die het stadsbestuur heeft getroffen vanwege de coronacrisis.
11 mrt 14:20
In Amsterdam en omstreken zijn nu zeventien mensen besmet met het nieuwe coronavirus: acht in de stad en negen in omliggende gemeenten.
4 mrt 16:29
De Amsterdamse burgemeester Femke Halsema stelt de inwoners van de hoofdstad gerust.
30 jan 15:13
De Amsterdamse burgemeester Femke Halsema blijft achter de merkwaardige handelswijze staan van het stadsbestuur in de zaak rond het Islamitische Cornelius Haga Lyceum.
19 jan 12:43
Het bestuur van het Cornelius Haga Lyceum in Amsterdam hoort maandag van de rechtbank of minister Arie Slob (Onderwijs) terecht heeft gezegd dat het moet opstappen.
15 nov 14:12
De versterkte gebedsoproep voor het vrijdaggebed in de Blauwe Moskee in de Amsterdamse wijk Nieuw-West was vrijdag wel te horen. In tegenstelling tot vorige week, toen ging dat mis.
8 nov 18:18
De Amsterdamse burgemeester Femke Halsema heeft twee woningen gesloten, waar de politie eerder koffers met miljoenen euro's had aangetroffen.
7 nov 13:03
Dat laat de imam van de moskee, Yassin ElForkani, weten aan de Amsterdamse nieuwszender AT5.
15 okt 19:22
Amsterdam treft maatregelen om een einde te maken aan de "ontwrichtende gevolgen" van drugshandel in de stad.
3 sep 17:23
Amsterdam wil een einde maken aan de verkoop van lachgas op straat. De verkoop ervan zonder vergunning in de openbare ruimte is verboden en de gemeente en politie gaan hier de komende periode actief op handhaven.
14 aug 10:21
De vijftienjarige zoon van de Amsterdamse burgemeester Femke Halsema is vorige maand gearresteerd in verband met een inbraak. Dat schrijft De Telegraaf.
30 jul 15:09
Het is de beveiliger die donderdag als eerste met het burka/nikab-verbod wordt geconfronteerd.
29 mei 13:40
De eerste honderd Amsterdamse handhavers worden de komende weken uitgerust met een bodycam. Het videocameraatje moet hun werk veiliger maken. Dat is het resultaat van overleg tussen vakbonden en burgemeester Femke Halsema.
<< < 2 3 4 5 >

Populaire tags
coronavirus
italiƫ
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syriƫ
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi