Laatste nieuws over ferd grapperhaus
1 t/m 20 (van 146 artikelen)
9 dec 13:06
Nederland gaat in de strijd tegen de georganiseerde criminaliteit meer samenwerken met Frankrijk, België en Spanje.
3 dec 11:18
De misdragingen van politiestudenten die de fout in gaan worden ernstiger. Zo is de afgelopen jaren vaker sprake van studenten die informatie lekken of informatie uit politiesystemen voor privédoeleinden gebruiken.
2 dec 15:11
Demissionair minister Ferd Grapperhaus (Justitie) vindt het hoge aantal verkeersongelukken veroorzaakt door lachgas "schokkend" en "zorgwekkend".
29 nov 22:41
Burgemeesters in het Veiligheidsberaad werken aan een langetermijnstrategie om polarisatie in de samenleving, die door corona verder is aangewakkerd, tegen te gaan.
26 nov 16:57
Het kabinet kan de avondklok weer invoeren als het nodig is, maar volgens demissionair minister Ferd Grapperhaus (Justitie) is dit "een laatste redmiddel".
23 nov 10:38
Naar aanleiding van de rellen van afgelopen weekend zijn inmiddels 173 mensen gearresteerd.
21 nov 12:23
De Rotterdamse politiechef Fred Westerbeke heeft geen goed woord over voor de berichten die vrijdag en zaterdag de ronde deden over een dodelijk slachtoffer bij de rellen in Rotterdam.
21:27
De naleving en controle op het coronatoegangsbewijs is deze week niet verbeterd, en in sommige opzichten zelfs verslechterd.
10 nov 4:41
Het Outbreak Management Team (OMT) komt woensdagmiddag weer bij elkaar om te praten over de huidige coronasituatie in Nederland.
9 nov 18:47
Het demissionaire kabinet heeft een wetsvoorstel over de uitbreiding van bevoegdheden voor de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) aangepast.
9 nov 16:10
Nederland gaat vijf Syriëgangers en hun kinderen terughalen naar Nederland.
4 nov 16:50
De legaal geteelde 'staatswiet' gaat in de tweede helft van komend jaar in de verkoop in verschillende coffeeshops.
31 okt 12:52
Hubert Bruls, voorzitter van het Veiligheidsberaad en burgemeester van Nijmegen wil dat de 1,5 meter afstand weer wordt ingevoerd en vindt dat het coronatoegangsbewijs ook op de werkvloer moet worden ingezet.
15 okt 12:05
De controle op het coronatoegangsbewijs moet veel beter, vindt demissionair minister Ferd Grapperhaus (Justitie en Veiligheid).
8 okt 17:20
Het kabinet overweegt om strengere regels te hanteren voor advocaten van zware criminelen.
29 sep 13:28
Het demissionaire kabinet heeft vorige maand de Koerdische autoriteiten in het noorden van Syrië gevraagd of zij bereid zijn om de repatriëring van vijf Daesh-vrouwen mogelijk te maken.
24 sep 15:11
Horecabazen of andere ondernemers die vanaf dit weekeinde moedwillig de regels rond het coronatoegangsbewijs aan hun laars lappen, kunnen op sluiting rekenen.
21 sep 12:30
De maatschappelijke kosten van drugscriminaliteit in Nederland bedragen jaarlijks 3,2 tot 4,1 miljard euro.
13 sep 7:55
De overheid probeert jongeren die een mes in bezit hebben te overtuigen om dat in te leveren.
9 sep 22:35
Demissionair justitieminister Ferd Grapperhaus zou zelf geen waarnemers inzetten om erop toe te zien of de politie op een juiste manier preventief fouilleert.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi