Laatste nieuws over ferd grapperhaus
21 t/m 40 (van 61 artikelen)
20 aug 11:10
De rellen die de afgelopen week hebben plaatsgevonden in verschillende Nederlandse steden zijn "niet te tolereren". Dat vindt minister Ferd Grapperhaus (Justitie en Veiligheid).
17 aug 19:35
Het kabinet beslist dinsdag welke extra maatregelen nodig zijn om het oplopende aantal besmettingen met het coronavirus terug te dringen.
24 jul 17:28
Twee op de drie mensen zijn voor de invoering van een mondkapjesplicht in openbare binnenruimtes als het aantal coronabesmettingen blijft groeien.
24 jul 14:24
Het kabinet laat onderzoeken of er een mondkapjesplicht voor de openbare ruimte moet komen.
23 jun 22:01
Minister Ferd Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) snapt dat er onder agenten onvrede is over het beeld dat van hen wordt neergezet.
14 jun 21:45
De veiligheidsregio’s maken zich zorgen over de naleving van de coronamaatregelen in de horeca. Dat zegt burgemeester Hubert Bruls van Nijmegen, tevens voorzitter van het landelijke Veiligheidsberaad zondagavond.
8 jun 10:50
Regeringspartij D66 vindt dat het toepassen van de nekklem door de politie moet worden verboden. De partij komt met dat voorstel naar aanleiding van de dood van George Floyd in Minneapolis.
5 jun 16:22
Mensen die een coronaboete hebben ontvangen, moeten deze gewoon betalen.
5 jun 16:01
Meer buitengewoon opsporingsambtenaren (boa's) kunnen voortaan een wapenstok krijgen. Als de burgemeester, politie en justitie het nodig vinden, krijgen ze die.
4 jun 15:35
Burgemeester Femke Halsema van Amsterdam voelde zich maandagavond in de kou gezet door minister Ferd Grapperhaus (Veiligheid en Justitie) over de antiracismedemonstratie op de Dam.
8 mei 14:32
De verdachte zou dit keer een ruit met een stalen buis hebben vernield en een Israëlische vlag uit het restaurant in brand hebben proberen te steken met een aansteker.
1 mei 19:01
Het kabinet wil de spanning verminderen tussen de vergaande maatregelen om het coronavirus een halt toe te roepen en de democratie en de rechtsstaat.
29 apr 10:30
Om criminele netwerken slimmer aan te pakken, moeten overheidsorganisaties en opsporingsinstanties ruimere mogelijkheden krijgen om hun informatie met elkaar te delen.
17 apr 17:30
Behalve Premier Rutte heeft ook Minister van Justitie Ferd Grapperhaus een boodschap voor moslims in Nederland
17 apr 16:08
Evenementen zoals festivals en voetbalwedstrijden zouden vanwege de coronacrisis tot ten minste 1 september verboden moeten worden. Dat is de oproep van een aantal burgemeesters aan het kabinet.
8 apr 16:37
Het kabinet wil jihadverdachten waartegen justitie het bewijs niet rond krijgt kunnen blijven aanpakken.
31 mrt 17:16
De VVD kan sinds het begin van de coronacrisis rekenen op flink meer steun. Dat is vooral te danken aan het vertrouwen dat premier Mark Rutte inboezemt, concluderen twee opiniepeilers.
23 mrt 20:03
Alle bijeenkomsten zijn tot 1 juni verboden. Er is geen ondergrens meer van honderd personen. Dat zei minister Ferd Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) maandag na het crisisberaad van enkele ministers.
23 mrt 19:48
Er komt een noodverordening waarmee burgemeesters sneller kunnen handhaven als mensen zich niet aan de maatregelen houden om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
22 mrt 18:48
Justitieminister Ferd Grapperhaus heeft weinig goede woorden over voor mensen die lak hebben aan de corona-adviezen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu en de overheid.
< 1 2 3 4 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi