Laatste nieuws over ferd grapperhaus
61 t/m 80 (van 146 artikelen)
28 jan 15:01
"Indringend", zo noemt demissionair justitieminister Ferd Grapperhaus het rapport van de Inspectie Justitie en Veiligheid over het politie-onderdeel Dienst Landelijke Informatieorganisatie (DLIO).
26 jan 12:35
Het kabinet houdt vast aan de avondklok, zegt minister Ferd Grapperhaus van Justitie en Veiligheid.
21 jan 19:15
De avondklok gaat aanstaande zaterdag in en gaat gelden van 21.00 uur tot 04.30 uur.
18 jan 7:03
De eventuele instelling van een avondklok om het coronavirus te bestrijden ligt maandagavond opnieuw op tafel bij het Veiligheidsberaad.
12 jan 16:28
Burgemeesters in Nederland zijn zeker geen voorstander van het invoeren van een avondklok. Ze vinden de maatregel buitenproportioneel en vragen zich af of een avondklok het gewenste effect oplevert.
18:06
Bijna heel Nederland heeft zich deze jaarwisseling goed aan alle aangescherpte regels gehouden, zegt minister Ferd Grapperhaus (Justitie) vrijdag.
21 dec 21:44
De 25 burgemeesters van het Veiligheidsberaad, het overleg van alle veiligheidsregio's, hebben minister Ferd Grapperhaus (Veiligheid) maandagavond verzocht om in te grijpen bij de groothandels.
18 dec 16:16
Justitieminister Ferd Grapperhaus vindt het geen goed idee als mensen bij het tonen van een 'vaccinatiebewijs' bepaalde voordelen krijgen, zoals toegang tot de horeca.
13 dec 21:39
Begin volgend jaar gaat een Nationaal Coördinator Antisemitismebestrijding (NCAB) aan de slag om de aanpak van discriminatie, bedreiging en intimidatie van de Joodse gemeenschap te versterken.
4 dec 12:37
Minister Ferd Grapperhaus neemt de dreiging rond de advocaten van kroongetuige Nabil B. in het liquidatieproces Marengo zeer serieus.
27 nov 11:15
De Nederlandse 'jihadbruid' Angela B. heeft zich deze week samen met haar zoontje gemeld bij het Nederlandse consulaat in de Turkse stad Istanbul.
21 nov 7:05
Geld of voorwerpen die waarschijnlijk via de criminele weg zijn verkregen, moeten makkelijker in beslag te nemen zijn.
20 nov 19:53
r komt een nieuwe waakhond die kinderporno en terroristisch materiaal op internet gaat bestrijden.
18 nov 21:04
Het Openbaar Ministerie (OM) heeft opnieuw onbedoeld een foto van kroongetuige Nabil B. verspreid, heeft het OM zelf gemeld.
16 nov 17:19
Aan de proef met de wapenstok voor boa's die in januari van start gaat, doen tien gemeenten mee, laat het ministerie van Justitie en Veiligheid maandag weten.
13 nov 15:20
Imams en andere geestelijken moeten voortaan worden opgeleid volgens Europese normen en waarden, vinden de lidstaten van de Europese Unie.
13 nov 10:59
Dat pedojagers vermoedelijk achter de dood op een 73-jarige Arnhemmer zitten is "fout, helemaal verkeerd", zegt justitieminister Ferd Grapperhaus.
12 nov 20:09
De politie moet het interne systeem om 'foute' agenten op te sporen en aan te pakken, zo snel mogelijk verbeteren.
11 nov 17:26
Het kabinet wil de verkoop van messen aan minderjarigen landelijk verbieden. Dat laten ministers Ferd Grapperhaus en Sander Dekker (Justitie) woensdag weten.
6 nov 11:59
Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid kijkt samen met zijn collega Ferd Grapperhaus van Justitie en Veiligheid of er iets kan worden gedaan aan de valse Covid-19-verklaringen die oplichters op sociale media aanbieden.
<< < 2 3 4 5 6 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi