Laatste nieuws over ferd grapperhaus
81 t/m 100 (van 146 artikelen)
4 nov 14:39
Agenten en alle andere politiemedewerkers krijgen een bonus van 300 euro netto als blijk van waardering van de "solidariteit en betrokkenheid" die zij de afgelopen tijd hebben laten zien.
2 nov 19:39
Het aantal besmettingen in Nederland is nog veel te hoog. Om die ernst kracht bij te zetten, schuift coronaminister Hugo de Jonge maandagavond aan bij het Veiligheidsberaad.
2 nov 17:16
Het kabinet overweegt nieuwe coronamaatregelen die de groepsgrootte moeten beperken, zoals het tijdelijk sluiten van musea, theaters en bioscopen.
30 okt 20:17
De Europese Unie moet een grotere rol krijgen in de coördinatie van de strijd tegen terrorisme
30 okt 11:44
Minister Ferd Grapperhaus (Justitie) hoopt vrijdag met zijn Europese collega's tot een stevig pakket maatregelen
26 okt 18:50
De coronamaatregelen die eind september werden aangescherpt, worden in alle veiligheidsregio's redelijk tot goed nageleefd.
20 okt 0:05
Mensen die de coronaregels overtreden, worden sneller beboet. Hiervoor waarschuwen minister Ferd Grapperhaus (Veiligheid) en de burgemeesters van de 25 veiligheidsregio's maandag na afloop van het Veiligheidsberaad.
19 okt 16:09
Het is al mogelijk om op te treden tegen het gebruik van softdrugs in de buitenruimte. Daarvoor is geen nieuwe wet- of regelgeving nodig.
16 okt 11:59
De veiligheidsregio's en het kabinet gaan maandag afspraken maken over het "steviger handhaven" van de gedeeltelijke lockdown, aldus minister Ferd Grapperhaus (Justitie en Veiligheid).
16 okt 10:59
Nederlanders en Belgen moeten voorlopig niet over de grens reizen, tenzij dat echt noodzakelijk is.
15 okt 7:37
SGP, CDA en ChristenUnie willen dat het kabinet "met spoed" kijkt of er alsnog een verbod kan komen op het bezit en gebruik van softdrugs in de openbare ruimte in de avond en nacht.
12 okt 19:47
Minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) benadrukt maandagavond voorafgaand aan het Veiligheidsberaad dat Nederland "de ernst van de situatie" moet inzien.
9 okt 8:21
De meeste moskeeën in de drie grote steden blijven open voor bezoekers tijdens het vrijdaggebed.
9 okt 6:20
Minister Ferd Grapperhaus (Justitie) praat vrijdag weer met religieuze organisaties over hoe zij het beste kunnen omgaan met de coronacrisis nu het aantal besmettingen oploopt.
2 okt 18:39
Het kabinet adviseert gebruikers van een mondkapje om het niet telkens op en af te zetten, maar het vooral continu te dragen op plekken die zowel buiten als overdekt zijn.
16:01
De hoogte van de coronaboete blijft vooralsnog op 390 euro.
24 sep 22:26
Een boete wegens overtreding van de coronaregels leidt straks niet meer tot een strafblad. Daar stuurt het kabinet op aan, bevestigen ingewijden.
24 sep 9:41
De maximumstraf voor doodslag gaat omhoog van 15 naar 25 jaar. Het kabinet wil zo het verschil met de maximale gevangenisstraf voor moord (30 jaar) verkleinen, laat het ministerie van Justitie en Veiligheid weten.
18 sep 14:28
Minister Ferd Grapperhaus krijgt alsnog een boete voor het overtreden van de coronaregels op zijn bruiloft.
17 sep 16:07
Een beperking van de openingstijden van de horeca, getrapte opening en sluiting, of een maximaalaantal bezoekers.
<< < 3 4 5 6 7 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi