Laatste nieuws over feyenoord
1 t/m 20 (van 243 artikelen)
18 sep 10:36
Khalid Boulahrouz gaat aan de slag als assistent-trainer bij AZ. De 39-jarige oud-international heeft een tweejarig contract getekend in Alkmaar.
11 aug 15:17
De 21-jarige middenvelder die afkomstig is uit de eigen jeugdopleiding van de Rotterdammers heeft te horen gekregen dat hij overbodig is, ondanks een doorlopend contract tot en met volgend jaar zomer.
1 feb 22:23
Oussama Idrissi maakt het seizoen af bij Ajax. De koploper van de Eredivisie huurt de vleugelaanvaller van Sevilla.
2 jan 18:59
De Noors-Marokkaanse voetbalinternational Omar Elabdellaoui van het Turkse Galatasaray kampt nog steeds met gezichtsproblemen.
1 jan 17:15
De Noorse voetbalinternational Omar Elabdellaoui van de Turkse voetbalclub Galatasaray is met brandwonden en ernstig oogletsel opgenomen in het ziekenhuis.
5 okt 13:09
Oussama Idrissi heeft zijn transfer naar Sevilla afgerond.
27 jun 15:38
FC Twente hoopt Karim El Ahmadi te verleiden tot een terugkeer. De 35-jarige middenvelder komt uit Enschede en brak door bij Twente.
7 feb 15:01
Met de bijna topscorersstatus achter zijn naam in dit nog lopende seizoen, wil Oussama Idrissi tegenover De Telegraaf wat rechtzetten.
1 feb 22:35
De interviewreeks 'DEEN EN DUNYA' begonnen we met Mohamed Rayhi, deze zaterdagavond krijgt ie een vervolg met Anass Achahbar!
15:34
Yassin Ayoub verlaat Feyenoord per direct en vervolgt zijn loopbaan bij de Griekse topclub Panathinaikos.
19 jan 12:48
In een voor hem transfervrije status zou de 25-jarige middenvelder nu aan het onderhandelen zijn met de Super League-formatie.
15 jan 13:27
Als volledig jeugdproduct van de Rotterdammers mag de nog maar 20-jarige Achraf El Bouchataoui een niveau lager zijn geluk beproeven.
14 jan 0:09
Een tussentijdse stap voor de inmiddels 20-jarige Achraf El Bouchataoui die met recht jeugdproduct van Varkenoord kan worden genoemd.
6 jan 16:31
Yassin Ayoub en Liam Kelly mogen vertrekken bij Feyenoord. Beide spelers zijn maandag niet met de club uit Rotterdam naar het Spaanse Marbella vertrokken voor een trainingskamp.
6 jan 15:54
Het had er al alle schijn van maar neigt nu naar een tóch wel heel duidelijk signaal vanuit de technische directie van de Rotterdammers.
31 dec 11:11
Een wel héél opmerkelijk transfergeruchtje zo vlak voor het verstrijken van dit nog lopende kalenderjaar!
30 dec 18:06
Na het eerdere bericht, dat Feyenoord een drietal Marokkaanse krachten richting de uitgang dwong, lijkt er vaart in de zaak te komen voor Marouan Azarkan.
18 dec 18:48
Mogelijk slecht nieuws uit de Kuip voor een drietal Marokkaanse namen, de komende winterse transferperiode zou Feyenoord ze al van de hand willen doen.
13 dec 16:58
Na in Porto te zijn uitgeschakeld in de UEFA Europa League kwam de middenvelder nog eens terug op de voor hem gitzwarte periode in de Kuip.
2 dec 13:18
Waar Yassin Ayoub onder Giovanni van Bronckhorst maar mondjesmaat in actie kwam, was dat onder diens opvolger niet veel anders.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi