Laatste nieuws over florida
1 t/m 20 (van 45 artikelen)
29 jan 19:54
De Marokkaanse acteur Bachir Skiredj is donderdagavond op 81-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van het longvirus COVID-19.
4 nov 5:29
Zittend president Donald Trump heeft volgens Fox News de meeste kiezers in Florida achter zich gekregen, net als vier jaar geleden tegen Hillary Clinton.
3 jul 8:22
Het aantal besmettingen van het coronavirus in de Verenigde Staten is het afgelopen etmaal met een recordaantal van 53.069 toegenomen.
28 jun 18:06
De Amerikaanse president Donald Trump heeft een tweet verwijderd waarin een aanhanger tot twee keer toe "white power" roept tegen tegenstanders van de president.
16:47
De Amerikaanse federale recherche FBI heeft een link gevonden tussen terreurorganisatie al-Qaeda en de Saoedische luitenant die in december drie Amerikaanse militairen doodschoot op een marinebasis in Pensacola.
12 jan 17:01
De Verenigde Staten gaan zeker twaalf soldaten uit Saoedi-Arabië het land uitzetten die een opleiding volgen in het Amerikaanse leger.
11 jan 9:33
Een prima goal van de Marokkaans-international, dit tijdens een vriendschappelijke treffen (Florida Cup) met het Braziliaanse Flamengo (red. 2-3 na reguliere strafschoppenreeks).
8 jan 12:22
Als je hem zo tussen de rest van de selectie ziet staan dan valt het je niet eens op dat deze goalie nog maar 18 jaar oud is Tbark'Allah!
5 jan 15:51
Een prachtig vooruitzicht voor deze goalie wat volledig past in de lijn van vertrouwen die hij krijgt van trainer Erik Ten Hag. Tegen FC Utrecht (red. 1-3 winst) was de Ajax U19 doelman voor de eerste keer derde keeper op het wedstrijdformulier.
10 sep 15:45
Het Marokkaanse consulaat in New York heeft eerder vandaag een verklaring uitgegeven waarin zij Marokkaanse onderdanen die verblijven in de staat Florida waarschuwen voor de orkaan Irma.
19 jul 19:03
De jonge Marokkaanse Yassine El Hamzaoui werd gedood in de stad Kissimmee in Florida (zuidoost-Verenigde Staten) door een verdwaalde kogel.
1 mei 9:20
Mohamed Slimani, een 29-jarige Marokkaan die in Florida woonde, overleed vrijdag nadat hij al rennend probeerde de trein te halen en daarbij bij een val vanaf het perron op de rails terecht kwam.
13 aug 17:11
De herhaaldelijk in opspraak gekomen Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump staat op verlies in drie staten die mogelijk cruciaal zijn voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen van november.
26 jul 13:32
Chris Bertish gaat eind dit jaar een duizelingwekkend avontuur aan voor het goede doel.
30 apr 15:30
De University of Central Florida is op 26 april het toneel geweest van islamofobie en angst.
9 feb 20:45
Haaien hebben afgelopen jaar wereldwijd 98 keer zwemmende mensen aangevallen en dat was een record.
13 jan 8:37
De gezochte Amerikaan, die opzien baarde die de politie een selfie stuurde omdat hij niet tevreden was over de foto op een opsporingsbericht, is opgepakt.
17 dec 8:53
In Tampa en Orlando, in Centraal-Florida, zijn billboards opgehangen langs de belangrijkste snelwegen van de steden.
9 dec 12:40
Een alligator van bijna 3,5 meter lang heeft in de Amerikaanse staat Florida een van diefstal verdachte jongeman voor een deel opgegeten.
19 okt 12:53
Een zombiefestival in de VS is zaterdagavond (plaatselijke tijd) uitgedraaid op een echte horrorbeleving.
1 2 3 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi