Laatste nieuws over frankfurt
1 t/m 20 (van 32 artikelen)
28 jan 12:11
De rechts-extremistische Stephan Ernst is in Frankfurt veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf voor de politieke moord op de Duitse regionale bestuurder Walter Lübcke.
4 jan 15:34
De Duitse voetbalclub Bayer Leverkusen speelt voorlopig zonder Karim Bellarabi.
9 mei 18:38
In meerdere Duitse steden zijn mensen zaterdag de straat opgegaan om te demonstreren tegen de coronamaatregelen van de regering.
25 feb 11:19
De man die maandag inreed op een carnavalsoptocht in het Duitse Volkmarsen was niet onder invloed van alcohol. Dat heeft een woordvoerder van de openbaar aanklager in Frankfurt dinsdag gezegd.
24 feb 19:02
De 29-jarige man die inreed op een carnavalsoptocht in het Duitse Volkmarsen in de deelstaat Hessen wordt vervolgd voor poging tot moord.
24 feb 16:13
In het Duitse Volkmarsen zijn naar schatting vijftien gewonden gevallen toen een bestuurder met zijn personenauto inreed op een carnavalsoptocht.
21 feb 16:05
Dat blijkt uit beelden van beveiligingscamera's uit één van de horecagelegenheden
21 feb 9:06
Bij twee schietpartijen in twee shishalounges in de Duitse plaats Hanau op de nacht van woensdag op donderdag kwamen elf mensen om het leven.
20 feb 15:05
De Duitse samenleving wordt geplaagd door een gif van haat en racisme, zei bondskanselier Angela Merkel na aanslagen op shishabars in Hanau.
20 feb 14:57
Negen mensen die in het Duitse Hanau bij twee aanslagen om het leven zijn gebracht, hebben een migratieachtergrond. Dit hebben bronnen bij het onderzoek naar de moordpartij bevestigd.
20 feb 11:58
De dader van de aanslag in het Duitse Hanau werd voor zover bekend door vreemdelingenhaat gedreven en wordt verdacht van terrorisme.
20 feb 10:21
Duitse federale aanklagers belast met terrorisme onderzoeken de schietpartij in Hanau.
20 feb 8:24
De man die achter de moordpartij zou zitten in het Duitse Hanau, heeft enkele dagen voor de schietpartij een video op YouTube geplaatst.
20 feb 6:42
De vermoedelijke dader van de schietpartijen in het Duitse Hanau waarbij negen mensen om het leven kwamen, is dood aangetroffen in zijn woning.
14 feb 22:18
De Marokkaans A-international doet waarvoor ie gemaakt is, in de kleuren van die formatie die 'm al geruime tijd huurt!
23 dec 13:16
Een afstandsschot uit het boekje van de man die afgelopen zomer transfervrij de overstap maakte naar Bundesliga-formatie SC Paderborn 07!
16 dec 0:11
Met een vernieuwd contract waarvan de inkt nog net is opgedroogd, was de 22-jarige sterkhouder ook zondagavond van waarde voor Schalke 04.
29 jul 14:04
Een 8-jarige jongen is maandagmorgen om het leven gekomen nadat hij op het centraal station van Frankfurt voor een trein was geduwd.
10 mrt 10:11
Exact een jaar geleden liet de aan Fortuna Düsseldorf verhuurde Aymen Barkok weten voorlopig nog onderdeel te willen blijven van de Duitse vertegenwoordigende jeugdploegen, nu dus Jong Duitsland.
28 dec 9:31
Verschillende Marokkaanse afgevaardigde zijn op het vliegveld in Frankfurt vastgehouden.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi