Laatste nieuws over frankrijk
281 t/m 300 (van 1719 artikelen)
12 dec 19:33
Duizenden demonstranten gingen zaterdag in Frankrijk voor het derde opeenvolgende weekend de straat op om te protesteren tegen een controversiële veiligheidswet die het filmen van de politie zou beperken.
11 dec 21:19
Buitenlandse financiering van islamitische organisaties wordt aan banden gelegd en meer moskeeën moeten zich registreren als gebedshuis in plaats van vereniging
11 dec 1:32
Frankrijk stelt in de strijd tegen het coronavirus vanaf 15 december een avondklok in vanaf 20.00 uur, ook op oudejaarsavond. Dat kondigde premier Jean Castex donderdag aan.
8 dec 19:47
De Franse ex-president Nicolas Sarkozy draait de cel in als het aan het Openbaar Ministerie in Parijs ligt. De 65-jarige politicus staat in een reeks rechtszaken terecht voor onder meer corruptie.
8 dec 11:59
Tegen een van de verdachten van de aanslagen op het Franse satirische tijdschrift Charlie Hebdo en een joodse supermarkt in 2015 is dinsdag dertig jaar gevangenisstraf geëist.
8 dec 10:56
De Franse president Emmanuel Macron wil kijken of de omstandigheden kunnen worden verbeterd waaronder agenten hun werk moeten doen.
7 dec 21:12
De Franse president Emmanuel Macron heeft de Egyptische president Abdel Fattah al-Sissi bedankt voor zijn recente bezoek aan Parijs
7 dec 21:07
De Franse ex-president Nicolas Sarkozy zei maandag dat hij "nooit de minste vorm van corruptie heeft gepleegd"
7 dec 20:34
Marokko en Frankrijk hebben maandag nieuwe afspraken gemaakt over de begeleiding van alleenstaande minderjarige Marokkanen in Frankrijk.
7 dec 17:29
De hoofdverdachte van de dodelijke aanslag in de Franse stad Nice is maandag aangeklaagd voor moord.
7 dec 13:35
Turkije heeft zich de afgelopen maanden aan "te veel provocaties" bezondigd om de spanningen tussen Turkije en de EU te doen afnemen.
7 dec 11:23
De aankondiging van Iran om meer uranium te gaan verrijken baart Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk grote zorgen.
5 dec 17:54
Duizenden mensen zijn zaterdag in Parijs de straat opgegaan om te demonstreren tegen politiegeweld en een geplande veiligheidswet.
4 dec 18:35
Bij een moskee in Brétigny-sur-Orge-moskee in het Franse Essonne is woensdagochtend de voordeur geramd met een voertuig
4 dec 13:54
De Turkse president Tayyip Erdogan hoopt dat Frankrijk snel af is van Emmanuel Macron.
4 dec 13:52
De Europese Unie moet zich afvragen of zij niet steviger moet optreden tegen Turkije, dat volgens EU-president Charles Michel "geen beterschap toont".
3 dec 19:14
Als er een coronavaccin is, is dat gratis voor iedereen in Frankrijk. De Franse premier Castex beloofde dat, terwijl hij de plannen voor de komende inentingscampagne ontvouwde.
3 dec 17:40
Een groep Frans-Marokkaanse vrouwen heeft aangifte gedaan tegen een groep Polisario-aanhangers die Marokkaanse demonstranten belaagden tijdens de recente mars in Parijs
3 dec 6:03
De Franse oud-president Valéry Giscard d'Estaing is op 94-jarige leeftijd overleden. Dat meldt de Franse zender Europe 1.
2 dec 22:22
Het gaat om ruim zeventig gebedshuizen die volgens de Franse autoriteiten gelden als "broedplaats van extremisme" en daarmee als vijanden van de Franse republiek.
<< < 13 14 15 16 17 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi