Laatste nieuws over frankrijk
21 t/m 40 (van 1917 artikelen)
2 jun 19:54
De Franse autofabrikant Renault Group heeft een overeenkomst getekend met het Marokkaanse grondstoffenbedrijf Managem voor de aankoop van kobaltsulfaat.
2 jun 12:29
Het apenpokkenvirus is voor het eerst in Marokko vastgesteld. Dat meldt het Ministerie van Volksgezondheid.
31 mei 18:06
Het tekort aan kunstmest en tarwe door de oorlog in Oekraïne is volgens voorzitter Macky Sall van de Afrikaanse Unie "alarmerend" voor de voedselvoorziening in Afrika.
26 mei 13:16
Een Franse rechter heeft een streep gezet door het recente besluit van de stad Grenoble om boerkini's in gemeentelijke zwembaden toe te staan.
25 mei 17:58
Sinds het eerste geval van apenpokken begin deze maand in het Verenigd Koninkrijk werd ontdekt zijn er nu wereldwijd in landen buiten Afrika minstens 243 infecties vastgesteld.
25 mei 13:22
Noord-Korea heeft volgens een Zuid-Koreaanse presidentiële adviseur geëxperimenteerd met een "nucleair ontploffingsapparaat".
23 mei 9:33
In Parijs is maandagochtend een bewaker van de ambassade van Qatar vermoord, meldt het Franse dagblad Le Parisien.
22 mei 13:46
De cast van de nieuwe Nederlandse komedie Marokkaanse Bruiloft doet zondag het filmfestival van Cannes aan.
21 mei 21:26
Het apenpokkenvirus is bij een tweede persoon in Nederland vastgesteld. Dat meldt het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).
20 mei 8:24
De samenstelling van de nieuwe Franse regering van president Emmanuel Macron wordt vrijdagmiddag naar buiten gebracht.
18 mei 16:59
Het Franse cementbedrijf Lafarge wordt opnieuw verdacht van medeplichtigheid aan misdaden tegen de menselijkheid in Syrië.
18 mei 14:05
Rusland heeft tientallen Europese diplomaten de opdracht gegeven het land te verlaten als vergelding voor de uitwijzing van Russische diplomaten.
17 mei 18:57
Het stadsbestuur van Grenoble, in het zuidoosten van Frankrijk, heeft besloten om het dragen van een boerkini - een zwempak dat het volledige lichaam en het hoofd bedekt - toe te staan in alle publieke zwembaden.
16 mei 22:35
Moskee Bilal in het Noord-Franse Beauvais mag onmiddellijk weer open, heeft de rechtbank in Amiens besloten.
12 mei 14:15
Frankrijk eist dat Iran onmiddellijk twee Franse burgers vrijlaat die daar zijn gearresteerd. De twee zitten vast omdat ze zouden hebben geprobeerd "chaos en maatschappelijke onrust" te veroorzaken in het land.
11 mei 12:50
De dood van Al Jazeera-journaliste Shireen Abu Akleh laat zien hoe kwetsbaar de positie van journalisten in oorlogssituaties is.
11 mei 11:45
De voorzitter van de internationale politieorganisatie Interpol, generaal Ahmed Nasser Al Raisi uit de Verenigde Arabische Emiraten, wordt opnieuw beschuldigd van marteling en willekeurige detentie.
11 mei 11:42
Al-Jazeera Journaliste Shireen Abu Akleh die woensdagochtend om het leven is gekomen is in koele bloede geëxecuteerd door het Israëlisch leger.
11 mei 7:20
Journaliste Shireen Abu Akleh (51), een bekende verslaggeefster van de Arabische zender Al Jazeera, is woensdagochtend door het hoofd geschoten door het Israëlisch bezettingsleger.
9 mei 15:35
De Franse president Emmanuel Macron ziet een nieuw soort "politieke gemeenschap" in Europa voor zich waarin plaats is voor landen als Oekraïne, Georgië en Moldavië.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi