Laatste nieuws over frankrijk
461 t/m 480 (van 1247 artikelen)
9 jul 20:01
Voor de liefhebbers, de online kaartverkoop voor de Franse Supercup-wedstrijd AS Monaco - Paris Saint-Germain is gestart.
7 jul 16:03
Marokkaanse media melden dat Koning Mohammed VI gisteren naar Frankrijk is gevlogen voor een privé bezoek.
3 jul 2:10
In de Franse stad Avignon zijn vanavond acht mensen gewond geraakt, nadat ze werden beschoten toen ze de Arrahmamoskee verlieten, aldus de Franse krant La Provence.
30 jun 18:05
Tegen Marine Le Pen van het rechtse Front National in Frankrijk is een formeel onderzoek begonnen wegens mogelijk misbruik van Europees geld dat is bedoeld voor medewerkers van leden van het Europees Parlement.
29 jun 22:06
De Franse politie heeft in een gemeente bij Parijs een man gearresteerd die met een auto op een groep mensen voor een moskee wilde inrijden.
28 jun 19:02
De zaak wordt momenteel nog volop onderzocht, familie van de overleden man is inmiddels overgevlogen.
25 jun 22:00
De bekroonde MedTrucks streeft ernaar om medische tekortkomingen in afgelegen gebieden te bestrijden door deze gebieden te voorzien van medische apparatuur.
1 jun 13:02
Door het busongeluk in Frankrijk, waarbij vijftig scholieren zijn betrokken, zijn enkele ernstig gewonden gevallen.
23 mei 13:05
Verscheidene Europese regeringsleiders hebben dinsdag met verslagenheid gereageerd op de aanslag bij het concert van Ariana Grande in Manchester.
7 mei 20:30
Marine Le Pen, de leider van het Front National (FN), heeft haar tegenstrever Emmanuel Macron zondagavond telefonisch gefeliciteerd met de overwinning.
5 mei 20:35
In de buurt van een Franse luchtmachtbasis in Evreux in Normandië is vrijdag een man gearresteerd die mogelijk van plan was een aanslag te plegen.
2 mei 15:02
Koning Mohammed VI heeft vanmiddag een ontmoeting met de Franse president François Hollande, meldde het Franse presidentiële paleis Elysée in een verklaring.
1 mei 20:45
Een Franse politieagent is maandag ernstig verbrand en twee anderen raakten gewond bij botsingen tijdens een 1-mei-demonstratie in Parijs. Demonstranten gooiden met Molotov-cocktails en andere explosieven, aldus de politie.
23 apr 21:02
De sociaal-liberaal Emmanuel Macron en Marine Le Pen van het nationalistische Front National staan in de beslissende tweede ronde van de Franse presidentsverkiezingen tegenover elkaar.
21 apr 17:01
Een simpele verkeersruzie die ontaarde in een uit de hand gelopen handgemeen.
14 apr 19:50
'In Frankrijk hebben we grote bewondering voor het succes van Marokko in zijn Afrika beleid', zei de Franse Elisabeth Guigou gisteren in Rabat.
24 mrt 22:00
Frankrijk kan wel wat extra hulp gebruiken en polst logischerwijs bij Marokko.
22 mrt 10:34
Een Marokkaanse piloot werd afgelopen zaterdag gearresteerd en in voorlopige hechtenis geplaatst in Nantes, Frankrijk.
18 mrt 18:31
Abdellatif Loudyi, Minister afgevaardigde voor het beheer van de Nationale Defensie, kreeg Jean-Paul Bodin, secretaris-generaal van de administratie van het Franse ministerie van Defensie, gisteren op bezoek in Rabat.
16 mrt 13:43
Een gewapende man heeft donderdag in het Zuid-Franse Grasse in een school het vuur geopend op onder anderen het schoolhoofd. De politie meldde dat er gewonden zijn gevallen.
<< < 22 23 24 25 26 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi