Laatste nieuws over frankrijk
61 t/m 80 (van 1894 artikelen)
6 mrt 18:27
De Russische president Vladimir Poetin benadrukte zondag dat Moskou van plan is zijn doelen in Oekraïne te bereiken, hetzij met diplomatie of met militaire middelen.
5 mrt 23:46
De Israëlische premier Naftali Bennett heeft zaterdag in Moskou een ontmoeting gehad met de Russische president Vladimir Poetin om de Oekraïne-crisis te bespreken.
4 mrt 1:37
In Zaporizja, de grootste kerncentrale van Europa, woedt in de nacht van donderdag op vrijdag een brand.
3 mrt 20:34
De Franse president Emmanuel Macron gaat zoals verwacht voor een tweede ambtstermijn.
3 mrt 15:44
Vladimir Poetin wil heel Oekraïne veroveren dus het ergste moet nog komen. Dat heeft de Franse president Emmanuel Macron volgens een medewerker gezegd na een telefoongesprek met zijn Russische ambtgenoot.
3 mrt 13:59
Frankrijk versoepelt vanaf 14 maart de coronaregels, een kleine maand voor de presidentsverkiezingen van 10 april.
2 mrt 14:19
Bij de politie zijn dertien tips binnengekomen over de gewapende roofoverval op een waardetransport van Schöne Edelmetaal in Amsterdam-Noord, op 19 mei vorig jaar.
1 mrt 22:13
Van de buit die werd gemaakt tijdens de gewapende overval op een waardetransport in Amsterdam is een hoeveelheid ter waarde van ruim € 4 miljoen nog zoek.
1 mrt 17:19
De politie zoekt nog vier verdachten van de gewapende roofoverval op een waardetransport van Schöne Edelmetaal in Amsterdam-Noord, in mei vorig jaar.
25 feb 9:23
De Franse minister van Buitenlandse Zaken Jean-Yves Le Drian vreest dat Rusland binnenkort ook Moldavië en Georgië gaat binnenvallen.
22 feb 1:11
De Veiligheidsraad van de Verenigde Naties komt mogelijk maandagavond (lokale tijd) nog bijeen in een spoedzitting over de Russische erkenning van de separatistische regio's Loehansk en Donetsk in Oost-Oekraïne.
18 feb 16:58
De vrouw van de Franse president Emmanuel Macron, Brigitte Macron, stapt naar de rechter vanwege claims dat ze transseksueel zou zijn.
16 feb 19:44
Marokko heeft in de afgelopen vijf jaar 41 verzoeken ingediend bij buitenlandse autoriteiten om criminelen uit te leveren.
15 feb 15:40
De Franse president Emmanuel Macron gaat aankondigen dat Franse militairen vertrekken uit Mali.
15 feb 14:03
Fransen met een vervalste coronapas komen onder hun straf uit als zij zich alsnog laten vaccineren.
11 feb 3:24
De Russische president Vladimir Poetin hield bewust afstand van Emmanuel Macron omdat de Franse president zou hebben geweigerd een coronatest af te laten nemen.
9 feb 14:14
De enige verdachte in leven van de bloedige aanslagen in Parijs in november 2015, Salah Abdeslam, heeft tijdens zijn proces verklaard dat hij helemaal niemand heeft gedood of verwond.
7 feb 21:01
Een akkoord over het Iraanse nucleaire programma is "in zicht", maar het is wel zaak dat er snel een deal wordt gesloten, zegt de Amerikaanse regering.
6 feb 11:07
Zowel in als buiten Marokko leven mensen mee met de nabestaanden van Rayan (5), wiens lichaam zaterdag na een dagenlange reddingsoperatie uit een diepe put werd gehaald.
5 feb 18:02
Ondanks de heropening van de grenzen blijft het passagiersvervoer over zee ook na 6 februari opgeschort.
<< < 2 3 4 5 6 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi