Laatste nieuws over frankrijk
781 t/m 800 (van 1247 artikelen)
9 feb 13:59
Politieagenten zijn maandag in een buitenwijk van de Zuid-Franse havenstad Marseille beschoten met automatische wapens.
4 feb 15:21
Frankrijk en Marokko hebben hun maandenlange ruzie uitgepraat. De rechterlijke macht van beide landen gaat weer samenwerken, kondigden Rabat en Parijs zaterdag aan.
3 feb 16:03
Drie Franse militairen zijn dinsdag in de stad Nice door een man met een mes aangevallen terwijl ze patrouilleerden bij een joods gemeenschapscentrum, meldt de politie.
3 feb 13:28
De Franse politie heeft dinsdag in de omgeving van Parijs en Lyon acht personen aangehouden die een netwerk zouden hebben onderhouden voor het ronselen van Syriëgangers.
30 jan 17:33
In een tijd waarin prominenten over elkaar heen vallen om het hoogste woord te hebben over het vrije woord heeft het Marokkaans blad Al Watan een gewaagde editie uitgebracht.
30 jan 17:08
De Franse pedofiel die minstens negen kinderen in Marokko seksueel misbruikte moet twee jaar de cel in.
28 jan 17:45
Twee homo's uit Frankrijk en Marokko mogen met elkaar trouwen, ook al weigert het Noord-Afrikaanse koninkrijk het huwelijk te erkennen.
12:47
Frankrijk heeft er dinsdag bij de lidstaten van de Europese Unie op aangedrongen de strijd aan te binden met de financiering van terreur. Parijs heeft voorgesteld maatregelen te treffen die transacties transparanter moeten maken.
10:35
De Franse autoriteiten zijn dinsdag begonnen met een grote actie in Lunel, een kleine plaats in het zuiden van het land die bekendstaat als een bolwerk van ronselaars voor extremistische netwerken.
25 jan 10:00
Camil is een jonge Fransman en spreekt het Marokkaans-Arabisch (darija) beter dan menig geboren Marokkaan.
23 jan 9:03
Eerder deze week is een moslima het slachtoffer geworden van een gewelddadige aanval in Lillebonne, regio Seine-Maritime.
21 jan 11:46
Een Malinese moslim die klanten van een koosjere supermarkt in Parijs verborg toen de terrorist Amédy Coulibaly binnenviel en vier mensen doodschoot, is dinsdag voor zijn heldendaad geprezen en beloond met het Franse staatsburgerschap.
20 jan 16:41
Een groep Marokkanen is zich op sociale media aan het voorbereiden op een mars van minimaal één miljoen personen. Tenminste, daar hoopt de organisatie op.
20 jan 15:14
Frankrijk moet de aanslagen in Parijs gebruiken om eens goed te kijken naar de 'territoriale, sociale en etnische apartheid in het land'.
19 jan 16:04
De populariteit van de Franse president François Hollande, tot voor kort een van de minst populaire leiders in de moderne geschiedenis van het land, is fors gestegen.
16 jan 19:08
De bekende Franse regisseur Isabelle Matic heeft op Facebook bekendgemaakt dat ze vanaf 11 januari door het leven gaat als moslima.
16 jan 15:15
De nieuwste editie van het Franse satirische tijdschrift Charlie Hebdo vloog vrijdagochtend de winkels uit.
14 jan 13:56
De Franse komiek Dieudonné is woensdag aangehouden, omdat hij op Facebook zijn ongezouten mening gaf over de aanslagen in Parijs.
14 jan 13:48
CDA-leider Sybrand Buma zal woensdag in het Kamerdebat over de aanslagen in Parijs opnieuw oproepen het verheerlijken van terroristisch geweld strafbaar te stellen.
14 jan 13:18
Nog voordat het nieuwe nummer van Charlie Hebdo in de winkels ligt, wordt het al aangeboden op Marktplaats.
<< < 38 39 40 41 42 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi