Laatste nieuws over frankrijk
921 t/m 940 (van 1795 artikelen)
31 mei 20:19
Een herdenkingsdienst in Parijs ter gelegenheid van het einde van de Kosovo-oorlog leidt tot veel emotie en kritiek
29 mei 10:06
Het Franse hogerhuis heeft ingestemd met een uitbreiding van het huidige hoofddoekverbod. Volgens het voorstel geldt het verbod straks ook voor moeders die bijvoorbeeld als begeleidster meegaan op schoolreisjes.
28 mei 15:15
Irak heeft dinsdag opnieuw twee Fransen ter dood veroordeeld. Eerder hoorden al vier Fransen hetzelfde vonnis van een rechtbank. De zes zijn allen veroordeeld wegens lidmaatschap van terreurbeweging Daesh.
24 mei 19:23
Door een explosie in een straat voor voetgangers in het centrum van Lyon zijn vrijdagmiddag zeker acht mensen gewond geraakt, de meeste niet ernstig. Volgens de autoriteiten verkeert niemand in levensgevaar.
23 mei 20:22
Een vrouw heeft in Parijs aangifte gedaan van de diefstal van een diamant met een waarde van 45 miljoen euro. Twee mannen die zich voordeden als Russen zouden de edelsteen met een gewicht van 43,5 karaat met een wisseltruc hebben gestolen.
23 mei 17:21
Ter gelegenheid van haar 85-jarig jubileum heeft het internationale merk Lacoste een nieuwe reclamecampagne getiteld "Life is a beautiful sport".
21 mei 9:14
De Franse staatssecretaris Cédric O pleitte voor een "win-win-samenwerking" tussen Frankrijk en Marokko op het gebied van innovatie en nieuwe technologieën.
20 mei 23:55
Uitlatingen van FVD-leider Thierry Baudet over abortus, euthanasie en de verhouding tussen man en vrouw zijn progressieve partijen in de Tweede Kamer en emancipatieminister Ingrid van Engelshoven in het verkeerde keelgat geschoten.
20 mei 16:17
Mensenrechten initiatief Alliance organiseerde afgelopen vrijdag een ludieke zwemsessie in het gemeentelijke zwembad van de Franse stad Grenoble
15 mei 18:06
Ongeveer 10 graven zijn omgetrapt, afgebroken of beschadigd op het islamitische deel van de begraafplaats in Draguignan
14 mei 10:21
De Franse politie heeft afgelopen vrijdag 11 ton cannabishars onderschept in de regio Besancon in oost-Frankrijk. Een nieuws record in Frankrijk sinds 1999.
13 mei 19:35
Het zou van verantwoordelijkheid getuigen als de Verenigde Staten zich "maximaal terughoudend’’ opstellen tegenover Iran en militaire escalatie vermijden.
13 mei 14:16
In het onderzoek naar de Pakistaan Juniad I. , die ervan wordt verdacht dat hij een terroristische aanslag wilde plegen op Geert Wilders, zullen getuigen worden gehoord in Italië en mogelijk in Frankrijk.
8 mei 8:40
Iran stapt voor een deel uit de overeenkomst die het heeft gesloten met westerse landen over zijn atoomprogramma en dreigt met het hervatten van de productie van hoogverrijkt uranium.
7 mei 22:59
De vier vrouwen die dinsdag urenlang zijn gegijzeld in het zuiden van Frankrijk zijn vrij.
7 mei 19:57
Een gewapende jongen van 17 heeft dinsdag aan het eind van de middag in een tabakszaak annex café en wedkantoor in Blagnac, in het zuiden van Frankrijk vlakbij Toulouse, vier vrouwen in gijzeling genomen.
29 apr 12:47
De Franse autoriteiten hebben vier mensen opgepakt vanwege een geplande aanslag. Het gaat om drie volwassenen en een tiener, zeggen aanklagers.
19 apr 9:33
De internationaal erkende regering van Libië beschuldigt Frankrijk er van dat het de krijgsheer Khalifa Haftar steunt die op dit moment bezig is met een offensief bij de hoofdstad Tripoli.
16 apr 14:31
Koning Mohammed VI stuurde een boodschap van steun en solidariteit aan Emmanuel Macron, naar aanleiding van de brand die de Notre-Dame-kathedraal in Parijs verwoestte.
15 apr 19:48
In de beroemde Parijse kathedraal Notre-Dame is brand uitgebroken.
<< < 45 46 47 48 49 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi