Laatste nieuws over frankrijk
961 t/m 980 (van 1891 artikelen)
29 sep 22:37
De Franse politica Marine Le Pen is maandag niet welkom bij de herdenkingsdienst die in Parijs wordt gehouden voor de donderdag overleden oud-president Jacques Chirac, meldden verschillende media.
29 sep 18:29
Een moeder had haar baby de naam Jihad gegeven, maar het gerecht heeft vrijdag de naam verworpen omdat deze een negatieve bijklank zou hebben.
26 sep 15:51
De Marokkaans-Franse Elmaleh vindt dat 90 seconden van geplagieerde inhoud niet zijn hele carrière zou moeten definiëren
26 sep 12:44
De voormalige president van Frankrijk Jacques Chirac is donderdagochtend overleden. Dat meldt zijn schoonzoon aan persbureau AFP.
26 sep 10:31
Minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken heeft in New York gezegd dat hij geen reden heeft te twijfelen aan het oordeel van buitenlandse mogendheden dat Iran achter de aanval op olie-faciliteiten in Saoedi-Arabië zit.
24 sep 13:03
Frankrijk, Duitsland en Groot-Brittannië (E3) hebben Iran gevraagd om te onderhandelen over een nieuwe nucleaire deal
24 sep 8:04
Frankrijk, Duitsland en Groot-Brittannië zeggen dat Iran achter de aanval zit op twee Saoedische olie-installaties vorige week.
23 sep 16:35
De man reed met opzet in op de ingang van de Grote Moskee in Colmar in het oosten van Frankrijk.
19 sep 8:41
Mensen die niet meer als chauffeur voor Uber mogen rijden, kunnen daartegen in beroep gaan. Het bedrijf lanceert namelijk een geschillencommissie in Nederland.
17 sep 20:04
Een Franse vrouw heeft de Marokkaanse cabaretier, Abdelfatah Jawadi, ervan beschuldigd haar te hebben verkracht.
16 sep 15:44
In de nieuwe moskee zullen mannen en vrouwen naast elkaar bidden en afwisselend het gebed leiden.
13 sep 20:15
De Franse oud-politicus Jean-Marie le Pen is aangeklaagd vanwege het verduisteren van Europees geld. Dat zeggen zijn advocaten tegen persbureau AFP.
13 sep 19:12
De drie Europese landen die in het atoomakkoord met Iran zitten, roepen het land op zich weer aan de afspraken uit 2015 te houden.
12 sep 15:09
Een gesluierde vrouw raakte gisteren ernstig gewond nadat ze in het bijzijn van haar man en kinderen door een onbekende man werd neergestoken op straat
9 sep 15:06
Het beeld van twee ongesluierde vrouwen die zaterdag voor een gemengd gezelschap het gebed leidden hebben in Frankrijk geleidt tot veel opschudding op sociale netwerksites.
5 sep 7:32
Iran gaat nieuwe centrifuges ontwikkelen die ervoor zorgen dat uranium nog sneller kan worden verrijkt. Dat maakte het land woensdag bekend.
4 sep 13:32
De Iraanse president Hassan Rohani geeft Europese mogendheden extra tijd om de nucleaire deal met zijn land te redden.
4 sep 10:03
Vijftien mensen bestormden het zwembad als ludieke actie tegen het verbod op het dragen van de burkini in het openbare zwembad in de Cour-des-Lions, in het elfde arrondissement van Parijs.
3 sep 14:08
De Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Frankrijk zouden medeplichtig kunnen zijn aan oorlogsmisdaden in Jemen. Deze westerse landen bewapenen de Saoedische coalitie die in Jemen burgers verhongert als oorlogstactiek.
30 aug 10:12
Koerdische troepen hebben in Syrië de Belgische massamoordenaar Anouar Haddouchi opgepakt.
<< < 47 48 49 50 51 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi