Laatste nieuws over frankrijk
1161 t/m 1180 (van 1638 artikelen)
11 mrt 19:33
Een man en een jonge tiener die te zien zijn in een dinsdag verschenen video van beweging Daesh zijn Franse staatsburgers.
9 mrt 14:16
De Franse autoriteiten hebben vier mensen opgepakt in verband met de terroristische aanslagen in januari in Parijs, hebben twee bronnen bij de politie en veiligheidsdiensten maandag meegedeeld.
25 feb 15:35
De Franse regering heeft woensdag een plan gepresenteerd om de dialoog aan te gaan met de islamitische gemeenschap in het land.
23 feb 18:40
Een groep Marokkaanse, Algerijnse en Tunesische gepensioneerden woonden jaren in een hotel maar werden onlangs uit hun woningen gezet.
19 feb 18:01
Abderrahim El Jabri is onderwerp van gesprek in Frankrijk. Hij bracht dertien jaar door achter slot en grendel maar enige vorm van schadevergoeding kan hij vergeten.
16 feb 18:50
Het kan vreemd lopen in de wereld van politiek. Abdellatif Hammouchi is het hoofd van de Marokkaanse geheime dienst (DGST) en dreigde opgepakt te worden in Frankrijk.
16 feb 18:04
Een zwangere moslima is in de Franse stad Lens aangevallen omdat ze een hoofddoek draagt. Daarnaast kreeg ze ook racistische leuzen te verwerken.
16 feb 17:40
De Marokkaanse autoriteiten hebben twee Franse journalisten het land uitgezet, omdat ze filmopnames maakten zonder dat ze daar de juiste papieren voor hadden.
11 feb 19:19
Sinds de aanslagen op Charlie Hebdo en de joodse supermarkt steeg het aantal bekeringen tot de islam in Frankrijk.
10 feb 15:25
Een kliniek in de Zuid-Franse stad Cannes moet 1,88 miljoen euro schadevergoeding betalen aan twee gezinnen van wie twee baby's twintig jaar geleden kort na de geboorte werden verwisseld.
10 feb 13:17
De marechaussee heeft vorige week op Schiphol een 27-jarige Fransman aangehouden die waarschijnlijk naar Syrië wilde reizen om daar deel te nemen aan de gewapende strijd.
9 feb 13:59
Politieagenten zijn maandag in een buitenwijk van de Zuid-Franse havenstad Marseille beschoten met automatische wapens.
15:21
Frankrijk en Marokko hebben hun maandenlange ruzie uitgepraat. De rechterlijke macht van beide landen gaat weer samenwerken, kondigden Rabat en Parijs zaterdag aan.
3 feb 16:03
Drie Franse militairen zijn dinsdag in de stad Nice door een man met een mes aangevallen terwijl ze patrouilleerden bij een joods gemeenschapscentrum, meldt de politie.
3 feb 13:28
De Franse politie heeft dinsdag in de omgeving van Parijs en Lyon acht personen aangehouden die een netwerk zouden hebben onderhouden voor het ronselen van Syriëgangers.
30 jan 17:33
In een tijd waarin prominenten over elkaar heen vallen om het hoogste woord te hebben over het vrije woord heeft het Marokkaans blad Al Watan een gewaagde editie uitgebracht.
30 jan 17:08
De Franse pedofiel die minstens negen kinderen in Marokko seksueel misbruikte moet twee jaar de cel in.
28 jan 17:45
Twee homo's uit Frankrijk en Marokko mogen met elkaar trouwen, ook al weigert het Noord-Afrikaanse koninkrijk het huwelijk te erkennen.
27 jan 12:47
Frankrijk heeft er dinsdag bij de lidstaten van de Europese Unie op aangedrongen de strijd aan te binden met de financiering van terreur. Parijs heeft voorgesteld maatregelen te treffen die transacties transparanter moeten maken.
27 jan 10:35
De Franse autoriteiten zijn dinsdag begonnen met een grote actie in Lunel, een kleine plaats in het zuiden van het land die bekendstaat als een bolwerk van ronselaars voor extremistische netwerken.
<< < 57 58 59 60 61 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi