Laatste nieuws over frankrijk
101 t/m 120 (van 1753 artikelen)
28 aug 18:51
Franse militairen blijven in het kader van terreurbestrijding zo lang als nodig is in Irak, ongeacht of de VS beslissen zich terug te trekken.
24 aug 15:40
Het aantal nieuwe coronagevallen is weer gestegen, na een paar weken van daling.
23 aug 19:06
Onder de Afghanen die naar het Westen zijn geëvacueerd, bevinden zich mogelijk personen met banden met de radicale Taliban, de nieuwe machthebbers in Afghanistan.
14 aug 18:25
Voor de vijfde zaterdag op rij zijn Fransen de straat opgegaan om te protesteren tegen de gezondheidspas, de verplichte vaccinatie van zorgpersoneel en andere coronamaatregelen.
13 aug 15:14
De Koninklijke Marechaussee heeft sinds maandag drie boetes gegeven aan mensen die geen geldig coronabewijs bij zich hebben.
12 aug 18:25
De oprukkende radicale beweging Taliban in Afghanistan heeft de westelijke stad Herat veroverd op de Afghaanse regering.
10 aug 15:46
Het besmettingspercentage voor reizigers uit Marokko steeg van 2,2 procent naar 4,6 procent.
9 aug 4:32
In Frankrijk is het nu ook verplicht bij een bezoek aan cafés en restaurants en bij lange trein- of busreizen aan te tonen dat men is gevaccineerd, negatief getest of van het coronavirus is hersteld.
8 aug 3:59
Reizigers die vanuit België en Duitsland terug naar Nederland reizen kunnen vanaf zondag steekproefsgewijs gecontroleerd worden op hun coronabewijs.
7 aug 19:57
Ongeveer 237.000 Fransen zijn volgens het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken zaterdag de straat opgegaan uit protest tegen verscherpte coronamaatregelen zoals de gezondheidspas en de verplichte vaccinatie van zorgpersoneel.
7 aug 11:20
Het is deze 'zwarte zaterdag' vooral erg druk op de snelwegen in Zuid-Duitsland, Frankrijk en op de wegen naar de Italiaanse kust.
7 aug 4:07
Fransen zijn van plan zaterdag weer massaal de straat op te gaan uit protest tegen de aangescherpte coronamaatregelen, zoals de zogenoemde gezondheidspas en de verplichte vaccinatie van zorgpersoneel.
5 aug 17:06
De Franse Grondwettelijke Raad stemt in met de omstreden wet die coronavaccinaties verplicht voor zorgmedewerkers en andere Franse coronamaatregelen aanscherpt.
5 aug 10:25
Frankrijk gaat met de ingang van september mensen in risicogroepen een derde vaccinatie tegen het coronavirus geven.
4 aug 22:03
Precies een jaar na de verwoestende mega-explosie in de haven van Beiroet heeft een internationale donorconferentie voor de noodlijdende bevolking van Libanon ruim 310 miljoen euro opgeleverd.
4 aug 12:24
Reizigers die vanuit België terug naar Nederland reizen kunnen vanaf zondag gecontroleerd worden op hun coronabewijs, meldt een woordvoerder van de Koninklijke Marechaussee.
4 aug 11:49
Inwoners van de Libanese hoofdstad Beiroet staan woensdag stil bij de explosie die precies een jaar geleden aan ruim 200 mensen het leven heeft gekost.
4 aug 8:04
Nederland maakt eenmalig 10 miljoen euro extra vrij om Libanon te helpen bij de nasleep van de grote explosie in Beiroet.
4 aug 4:17
Gezondheidsfunctionarissen in Frankrijk hebben dinsdag op verschillende plaatsen de coronamaatregelen aangescherpt, in reactie op het toenemende aantal besmettingen door de Delta-variant.
2 aug 17:53
PSV-coach Roger Schmidt weigerde een dag voor de thuiswedstrijd tegen FC Midtjylland, in de derde voorronde van de Champions League, vragen over de verbannen Mohamed Ihattaren te beantwoorden.
<< < 4 5 6 7 8 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi