Laatste nieuws over frans timmermans
1 t/m 20 (van 25 artikelen)
18 jun 14:24
Minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken) heeft gezorgd dat AOW’ers in door Israël bezet Palestijns gebied een hogere uitkering krijgen dan waar ze recht op hebben.
27 jan 8:42
In Nederland werd vorig jaar ongeveer 70 procent van de (eerste) asielverzoeken gehonoreerd.
26 jan 12:18
Meer dan de helft van de vluchtelingen die naar Europa komen, is niet op de vlucht voor een oorlog.
2 dec 13:26
Mensen die zich laten trainen om later een terreuraanslag te plegen, moeten kunnen worden vervolgd. De Europese Commissie wil dat dit in de hele Europese Unie strafbaar wordt.
1 okt 15:50
De Europese Commissie wil de strijd tegen antisemitisme en moslimhaat opvoeren.
20 nov 13:37
Nederland zal Palestina nu nog niet als staat erkennen. Maar het kabinet wil die erkenning wel mogelijk maken.
17 nov 10:57
Eurocommissaris Frans Timmermans hoopt dat uiteindelijk iedereen in zal zien dat voor dom racistisch gebral geen plaats is in Nederland.
11 okt 18:21
De Marokkaanse minister van Buitenlandse Zaken, Salaheddine Mezouar, heeft Frans Timmermans gebeld om te praten over het uitkeringsverdrag.
10 okt 11:05
Enkele nabestaanden van slachtoffers die zijn omgekomen bij de aanslag op vlucht MH17 klagen de staat aan.
27 jun 12:56
Minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans (PvdA) heeft er begrip voor dat hij pas na de ramadan op bezoek kan in Saudi-Arabië om te praten over de mogelijke boycot vanwege de anti-islamstickeractie van PVV-leider Geert Wilders.
23 jun 12:57
Nederlandse strijders van Daesh vormen een gevaar voor Nederland, aldus Frans Timmermans.
28 mei 12:50
Minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans (PvdA) weet nog niet wanneer hij afreist naar Saudi-Arabië om te praten over de stickeractie van PVV-leider Geert Wilders.
27 mei 13:09
Saudi-Arabië is bereid met Nederland te praten om het conflict naar aanleiding van de stickeractie van Geert Wilders op te lossen.
21 mei 12:57
Minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans (PvdA) roept Saudi-Arabië op niet heel Nederland af te rekenen op het 'puberale gedrag' van PVV-leider Geert Wilders.
19 mei 11:36
Minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans (PvdA) gaat naar Saudi-Arabië om te praten over de voorgenomen handelsmaatregelen tegen Nederland.
23 apr 12:50
Nederland zal vaker vragen om opheffing van de diplomatieke onschendbaarheid wanneer buitenlandse diplomaten zich hier flink misdragen.
24 mrt 18:32
De banden tussen Nederland en Marokko zijn niet beschadigd als gevolg van de uitspraken van PVV-leider Geert Wilders over 'minder Marokkanen'.
26 feb 11:50
De ambassadeur van Uganda in Nederland is bij het ministerie van Buitenlandse Zaken op het matje geroepen vanwege de omstreden antihomowet in het land.
29 jan 18:25
Marokko bespreekt in de regering een wet die elke vorm van normalisering met de zionisten strafbaar stelt. Veel landen voelen zich gauw aangesproken als het om Israël gaat. Zo ook Nederland.
9 okt 17:33
Nederland biedt zijn excuses aan voor het schenden van het Verdrag van Wenen aan Rusland.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi