Laatste nieuws over frmf
1 t/m 20 (van 739 artikelen)
3 mei 18:12
De Marokkaanse voetbalbond FRMF heeft via een verklaring ontkend dat Vahid Halilhodzic ontslagen wordt als bondscoach van de Atlasleeuwen.
30 apr 19:02
De Algerijnse pers beschuldigt de Frans-Marokkaanse komiek Jamal Debbouze van betrokkenheid bij het mislopen van het WK-ticket voor het Algerijnse voetbalelftal.
13 apr 19:16
Fouzi Lekjaa, de voorzitter van de voetbalbond van Marokko, hoopt dat Hakim Ziyech alsnog meegaat naar het WK. Dat zei hij woensdag tijdens een bestuursvergadering.
9 apr 17:08
Marokkaans oud-international Mehdi Mellouk is op 69-jarige leeftijd overleden
24 feb 17:37
Toeschouwers mogen binnenkort weer live evenementen bijwonen in stadions in Marokko.
2 jan 20:36
De kans is groot dat binnenkort de eerste vriendschappelijke voetbalwedstrijden tussen Marokko en Israël zullen plaatsvinden
22 dec 13:16
In Beni Mellal is begonnen met de bouw van een landelijk trainingscentrum voor voetbal.
5 nov 13:03
De inmiddels 68-jarige Bosnische keuzeheer trad donderdagochtend naar buiten met zijn selectie voor het kwalificatietweeluik tegen Centraal Afrika.
17 sep 18:57
Er lijkt versnelling in de zaak te komen, PSV-groeibriljant Mohammed Ihattaren is inmiddels ook benaderd door A-internationals Hakim Ziyech en Nordin Amrabat.
15 sep 19:11
Zijn weinig 'perspectiefvolle' oproep voor het grote Oranje zou de directe aanleiding zijn geweest voor twijfel bij Mohammed Ihattaren.
16 jun 15:39
In een live-vragensessie met Arryadia-journalist Tarek Sougrati doet de voormalig assistent-trainer van PSV een wel héél opmerkelijke onthulling.
26 mei 11:42
De Marokkaanse internationals hebben ter gelegenheid van Eid al-Fitr hun beste wensen uitgesproken
16:44
De FIFA zal naar verwachting meer geld vrijmaken om voetbalfederaties te helpen de coronacrisis door te komen
14 mrt 11:43
Alles wat onder de noemer van de bond valt wordt voorlopig stilgelegd, dit ter preventie van het Coronavirus.
5 mrt 9:02
Uit angst voor verdere verspreiding van het coronavirus heeft Marokko besloten alle voetbalwedstrijden in het land voorlopig zonder publiek te spelen.
1 mrt 18:08
Zo voortvarend als dat het deze lichting van de Marokkaanse voetbalbond afging, zo snel begeeft men zich weer richting de uitgang van dit toernooi.
1 mrt 14:04
De man die onlangs nog voor ruim €20 miljoen werd overgenomen van competitiegenoot CD Leganès is zondagmiddag zijn gewicht in goud waard!
1 mrt 12:34
De kersverse aanwinst van de stuntploeg van eindverantwoordelijke Julen Lopetegui doet wederom waarvoor die is aangetrokken door Sevilla FC!
1 mrt 8:50
In dit uiteindelijk zenuwslopende Eredivisie-affiche kwam de slagkracht van de Marokkaans A-international weinig ten goede aan het spelverloop voor Vitesse.
29 feb 20:11
Voor het eerst sinds hij de Turkse velden aan deed, maakt de inmiddels 33-jarige A-international zich voor het eerst dienstbaar voor zijn nieuwe werkgever.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi