Laatste nieuws over front national
1 t/m 20 (van 27 artikelen)
11 apr 21:33
Jean-Marie Le Pen, de 91-jarige oprichter en oud-leider van de nationaal-populistisch Franse partij Front National, is bij verstek veroordeeld wegens verboden wapenbezit.
30 jun 18:05
Tegen Marine Le Pen van het rechtse Front National in Frankrijk is een formeel onderzoek begonnen wegens mogelijk misbruik van Europees geld dat is bedoeld voor medewerkers van leden van het Europees Parlement.
1 feb 14:01
Marine Le Pen moet minimaal 8500 euro per maand aan salaris en onkostenvergoedingen inleveren omdat ze weigert 298.392 euro te betalen aan het Europees Parlement.
5 jan 20:15
De Franse justitie is een strafrechtelijk onderzoek begonnen naar geknoei door het Front National (FN) in de marge van hun fractie in het Europees Parlement (EP).
19 nov 15:40
De centrumrechtse partij Les Républicains houdt zondag en precies een week later voorverkiezingen voor de Franse presidentsverkiezingen van volgend jaar.
17 dec 12:53
Het Franse Openbaar Ministerie heeft een onderzoek geopend naar de leidster van de partij Front National, Marine Le Pen, nadat zij woensdag gruwelijke foto's van een onthoofding door Daesh had getwitterd.
16 dec 16:04
Marine le Pen, de leider van het Front National in Frankrijk, is vrijgesproken van het zaaien van haat tijdens een verkiezingscampagne, meldt de BBC.
14 dec 11:50
Het Franse Front National (FN) heeft volgens de socialistische Franse premier Manuel Valls in de tweede ronde van de regioverkiezingen zondag in geen enkele regio gewonnen.
7 dec 9:00
Het Front National van Marine Le Pen heeft zondag ongeveer 28 procent van de stemmen gehaald in de eerste ronde van de regionale verkiezingen in Frankrijk.
29 okt 12:15
PVV'er Marcel de Graaff heeft woensdagmiddag in het Europees Parlement gestemd uit naam van Marine le Pen van het Franse Front National.
10 sep 19:29
De extreemrechtse partij Front National heeft in Frankrijk de volle laag gekregen omdat het nogal hypocriet acteert.
23 jun 17:43
Peugeot bouwt in Kenitra een gloednieuwe fabriek voor 557 miljoen euro en daar is de extreemrechtse partij Front National niet blij mee.
5 mei 15:42
Jean-Marie Le Pen, de oprichter van het Franse Front National, schaamt zich dat hij zijn achternaam deelt met zijn dochter Marine.
8 apr 16:08
Partijleidster Marine Le Pen van het Franse Front National heeft de aanval op haar vader ingezet.
17 mrt 18:04
Front National, die zeer warme banden heeft met de PVV van Geert Wilders, is opnieuw in opspraak geraakt door een extreme vorm van racisme.
10 dec 12:45
De 22-jarige Maxence Buttey is raadslid voor de extreemrechtse Franse partij Front National en bekeerde zich onlangs tot de islam. Dit tot grote woede van zijn partij.
11 jun 13:40
Het Front National biedt niet langer onderdak aan het videoblog van zijn oprichter en erevoorzitter Jean-Marie le Pen.
9 jun 12:25
Opnieuw doet Jean-Marie Le Pen in Frankrijk stof opwaaien met een antisemitische uitspraak.
27 mei 13:13
De Zweden Democraten willen niet meedoen aan de fractie die het Front National en de PVV willen vormen in het Europees Parlement.
7 mei 13:11
De Oostenrijkse FPÖ en het Franse Front National zijn helemaal niet antisemitisch.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi