Laatste nieuws over fvd
21 t/m 33 (van 33 artikelen)
30 jul 14:11
Door de ruzie tussen partijleider Thierry Baudet en Eerste Kamerlid Henk Otten daalt de steun voor Forum voor Democratie.
11 jun 17:13
Er komt voorlopig geen parlementaire enquête naar mogelijke bemoeienis van het ministerie van Justitie en Veiligheid met de rechtszaak tegen Geert Wilders. De meesten van Wilders' collega's in de Tweede Kamer steunen zo'n diepgaand onderzoek niet.
4 jun 15:44
De commissie tegen racisme en intolerantie (ECRI) van de Raad van Europa is bezorgd over het politieke debat in Nederland.
29 mei 15:14
Minister Ferd Grapperhaus van Justitie en Veiligheid en Tweede Kamerleden van ChristenUnie, SGP, D66, VVD en Forum voor Democratie hebben zich woensdag getooid met een keppeltje.
27 mei 12:32
Forum voor Democratie (FVD) is in twee maanden tijd meer dan 460. 000 kiezers kwijtgeraakt.
20 mei 23:55
Uitlatingen van FVD-leider Thierry Baudet over abortus, euthanasie en de verhouding tussen man en vrouw zijn progressieve partijen in de Tweede Kamer en emancipatieminister Ingrid van Engelshoven in het verkeerde keelgat geschoten.
15 mei 0:03
Het Noord-Hollandse Statenlid Robert Baljeu van Forum voor Democratie is dinsdag uit de fractie gezet.
25 apr 19:37
De interne strijd bij Forum voor Democratie (FVD) is verder op scherp komen te staan.
25 apr 17:04
Wat er precies aan de hand is binnen Forum voor Democratie blijft onduidelijk.
25 apr 8:11
Er is nog werk aan de winkel voor met name de partijen DENK en Forum voor Democratie in aanloop naar de verkiezingen voor de Eerste Kamer volgende maand.
25 apr 7:32
Het partijbestuur heeft hem gevraagd "eervol terug te treden", meldt partijleider en fractievoorzitter in de Tweede Kamer Thierry Baudet op Twitter.
29 mrt 18:03
Meer dan 200 wetenschappers, docenten en onderzoekers van Nederlandse universiteiten, hogescholen en onderzoeksinstituten keren zich in een open brief tegen Thierry Baudet.
7 feb 9:20
Partijleider Thierry Baudet van Forum voor Democratie zegt dat hij niet begrijpt waar de ophef over het vermeende racisme in zijn partij vandaan komt.
< 1 2

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi