Laatste nieuws over gaza
241 t/m 260 (van 585 artikelen)
26 jun 17:59
Yassine Benajiba is door de UEFA voor twee wedstrijden geschorst omdat hij een t-shirt droeg met daarop 'Free Gaza Palestine'.
26 jun 13:25
De Palestijnse minister van buitenlandse zaken Riad Malki heeft de aanklagers bij het Internationaal Strafhof (ICC) in Den Haag donderdag een dossier overhandigd met oorlogsmisdaden van Israël in Gaza.
25 jun 14:30
De wederopbouw van de Gazastrook verloopt in een 'slakkengang'. In het tempo waarin de werkzaamheden momenteel plaatsvinden, zal het dertig jaar duren om de schade te herstellen
22 jun 14:27
Egypte heeft zondag weer een ambassadeur in Israël benoemd. De vorige ambassadeur werd bijna drie jaar geleden teruggeroepen, toen schurkenstaat Israël een offensief begon in Gaza.
6 jun 16:51
Een Egyptisch hof van beroep heeft een besluit om de Palestijnse islamistische organisatie Hamas tot een terroristische organisatie te bestempelen zaterdag vernietigd.
26 mei 13:02
Egypte heeft de grensovergang met Gaza dinsdag opengesteld, zodat Palestijnen die in Egypte zijn gestrand naar huis kunnen terugkeren.
22 mei 13:11
De economie in Gaza staat op het punt in te storten. Daarvoor waarschuwt de Wereldbank in een vrijdag verschenen rapport.
5 mei 13:17
Israëlische militairen hebben tijdens de Gaza-oorlog van vorig jaar lukraak op Palestijnse burgers geschoten.
13 apr 12:49
De internationale gemeenschap moet druk uitoefenen op zionistenstaat Israël om een einde te maken aan de blokkade van de Gazastrook.
2 apr 12:39
Het is ,,cruciaal'' dat de wederopbouw van de Gazastrook wordt versneld, omdat er anders nieuwe onrust kan ontstaan.
14 feb 16:56
Burgers maken het grootste deel uit van de slachtoffers van de onrechtmatige Israëlische agressie in Gaza vorig jaar.
28 jan 12:00
De aanvallen die de zionisten afgelopen zomer uitvoerde op huizen in Gaza waren in strijd met de oorlogsregels. Dat heeft de Israëlische mensenrechtengroep B'Tselem woensdag gezegd.
6 jan 14:09
Binnen het Israëlische leger woedt een felle discussie over het al dan niet onderzoeken van mogelijke misdaden van militairen tijdens de oorlog in Gaza vorig jaar.
17 dec 11:03
De Europese Unie moet om procedurele redenen Hamas verwijderen van de lijst met terreurorganisaties.
28 nov 13:42
In het Franse parlement debatteren volksvertegenwoordigers vrijdag over het erkennen van een Palestijnse staat.
26 nov 19:45
Egypte heeft woensdag voor het eerst in een maand de grens met Gaza weer geopend.
6 nov 14:11
De bestorming van een boot met hulpgoederen voor Gaza is mogelijk een oorlogsmisdaad, maar niet ernstig genoeg voor een zaak bij het Internationaal Strafhof (ICC).
30 okt 20:36
De Pakistaanse Nobelprijswinnares Malala Yousafzai doneert de vijftigduizend dollar (ruim 39 duizend euro) prijzengeld die bij de Wereld Kinderenprijs hoort aan de wederopbouw van een school van de Verenigde Naties in de Gazastrook.
9 okt 13:11
Leden van de nieuwe Palestijnse eenheidsregering zijn donderdag naar Gaza gereisd voor hun eerste kabinetszitting in het door zionistisch geweld verwoest gebied.
25 sep 17:15
De Palestijnse bewegingen Fatah en Hamas hebben donderdag overeenstemming bereikt over het bestuur van de Gazastrook.
<< < 11 12 13 14 15 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi