Laatste nieuws over gaza
121 t/m 140 (van 593 artikelen)
11 jun 19:40
De Palestijnse regering heeft woensdag opnieuw een ​​hulpzending uit de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) geweigerd.
6 jun 20:53
Enkele duizenden Israëliërs hebben zaterdag op het Rabinplein in Tel Aviv geprotesteerd tegen de annexatieplannen van premier Benjamin Netanyahu.
1 jun 20:41
Dat meldt de minister van Buitenlandse Zaken Abdel-Hadi al-Agha op een persconferentie in Gaza stad.
21 mei 20:28
De Palestijnse regering heeft donderdag geweigerd een ​​hulpzending uit de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) te ontvangen.
20 mei 0:02
De eerste directe vlucht van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) naar Israël is dinsdag geland.
6 mei 16:30
Het Israëlische leger beweert dat de beschietingen een reactie zijn op een "raketaanval vanuit Gaza"
27 apr 18:56
Gezondheidsautoriteiten in verschillende Arabische landen bevestigden vandaag nieuwe besmettingen en sterfgevallen als gevolg van het longvirus COVID-19.
16 apr 11:30
Miljoenen in Arabische landen hebben geen toegang tot basisvoorzieningen om bijvoorbeeld de handen te wassen
8 apr 17:16
De groep in Gaza streeft naar vrijlating van oudere, zieke, vrouwelijke en minderjarige gevangenen die al lange tijd door Israël worden vastgehouden
7 apr 13:15
Gezondheidsautoriteiten in verschillende Arabische landen bevestigden dinsdag nieuwe besmettingen en sterfgevallen als gevolg van het longvirus COVID-19.
3 apr 16:12
Een woordvoerder zegt dat Israël niet ingaat op de humanitaire behoeften van inwoners van Gaza
28 mrt 16:25
De massale Palestijnse demonstraties die voor komende week gepland stonden aan de grens tussen Gaza en Israël gaan niet door.
22 mrt 9:43
In de Gazastrook zijn de eerste twee gevallen van besmettingen met het coronavirus geconstateerd. Dat maakten de autoriteiten in Gaza bekend.
21 mrt 14:33
Het Palestijnse Ministerie van Volksgezondheid roept internationale hulporganisaties op te voorzien in de dringende medische behoeften in de strijd tegen het coronavirus
14 feb 9:14
Palestijnse vissers hebben weer wat meer lucht gekregen van de Israëlische bezetters. De eerdere inperking van het gebied waarin zij voor de kust van de Gazastrook mogen vissen is deels teruggedraaid
11 feb 17:08
Ook vandaag waren honderden demonstranten op de been in Gaza en de Westelijke Jordaanoever om te protesteren tegen het omstreden Amerikaanse vredesplan
6 feb 21:38
Het Amerikaanse vredesplan voor Israël en de Palestijnen is niet optimaal tot stand gekomen, zegt minister Sigrid Kaag (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) op bezoek in roerig Palestijns gebied.
6 feb 12:57
De 'grootschalige operatie' kan nog vóór de verkiezing van volgende maand worden gestart
3 feb 8:44
Minister Sigrid Kaag (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) is met een handelsmissie in Israël en de Palestijnse Gebieden.
30 jan 11:14
Demonstranten gingen voor de derde achtereenvolgende dag de straat op tegen het controversiële plan van Trump en Netanyahu
<< < 5 6 7 8 9 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi