Laatste nieuws over geert wilders
1 t/m 20 (van 1098 artikelen)
2 okt 10:32
Er was geen concreet plan van de negen terreurverdachten uit Eindhoven die vorige week werden opgepakt voor een aanslag op politici.
23 sep 18:44
Mensen die harddrugs gebruiken zijn "idioten" die het verdienmodel van zware criminaliteit in stand houden.
22 sep 12:00
In een debat dat officieel gaat over de begrotingsplannen van het kabinet, trekt PVV-leider Geert Wilders fel van leer tegen de komst van vluchtelingen uit Afghanistan.
17 sep 2:14
Als het aan de Tweede Kamer ligt, hoeven mensen geen coronatoegangsbewijs te laten zien als ze op het terras zitten.
9 aug 14:26
Nederland moet nu ingrijpen om klimaatverandering tegen te gaan, vinden meerdere partijen.
18 jul 21:42
De Deense cartoonist Kurt Westergaard is op 86-jarige leeftijd overleden.
6 jul 13:42
Volgens PVV-leider Geert Wilders laat de uitspraak van de Hoge Raad over zijn 'minder-Marokkanen'-uitspraak zien "dat de rechtsstaat failliet is".
6 jul 12:49
De strafzaak tegen PVV-voorman Geert Wilders over zijn discriminerende 'minder-Marokkanen'-uitspraak uit 2014 is afgerond.
6 jul 5:56
De Hoge Raad doet dinsdag uitspraak in de al jarenlang slepende strafzaak tegen de extreemrechtse PVV-politicus Geert Wilders over zijn discriminerende uitspraak over Marokkanen in 2014.
1 jul 19:18
Partijen in de Tweede Kamer reageren wisselend op de aanbevelingen van het adviescollege dialooggroep slavernijverleden.
23 jun 13:43
CDA-fractievoorzitter Wopke Hoekstra heeft PVV-leider Geert Wilders aangevallen op zijn behandeling van de affaire rond PVV-Kamerlid Dion Graus.
8 jun 16:04
PVV-leider Geert Wilders is niet van plan zijn fractiegenoot Dion Graus aan te spreken op seksueel grensoverschrijdend gedrag, zolang beschuldigingen daarvan niet zijn bewezen.
8 jun 11:21
Journalistenvakbond NVJ heeft een flink aantal dreigmails ontvangen na een Twitterbericht van PVV-leider Geert Wilders, die alle journalisten (uitzonderingen daargelaten) "tuig van de richel" noemt.
5 jun 16:11
Het Koerdische bestuur in het noordoosten van Syrië zegt Nederlanders uit "Daesh-gezinnen" te hebben overgedragen aan een Nederlandse delegatie.
5 jun 12:38
In de Tweede Kamer wordt bezorgd gereageerd op berichten dat een Nederlandse delegatie in Koerdisch gebied in Syrië is, om daar een of meerdere aanhangers van Daesh op te halen.
5 jun 11:16
Nederlanders die banden hebben met Daesh worden in Syrië overgedragen aan vertegenwoordigers van Nederland.
18 mei 13:29
De procureur-generaal van de Hoge Raad adviseert om de veroordeling van Geert Wilders voor groepsbelediging in stand te laten.
14 mei 20:46
Linkse partijen in de Tweede Kamer hebben kritiek op een tweet van demissionair minister-president Mark Rutte over de situatie in Palestina en Israël.
27 apr 1:09
PVV-leider Geert Wilders heeft een aanklacht ingediend tegen diverse kabinetsleden naar aanleiding van de notulen van de ministerraad die maandagavond zijn geopenbaard.
2 apr 20:56
VVD-leider Mark Rutte en PVV-leider Geert Wilders krijgen bijna evenveel steun om de nieuwe premier van Nederland te worden
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi