Laatste nieuws over geert wilders
281 t/m 300 (van 1095 artikelen)
19:31
Geert Wilders heeft Tweede Kamervoorzitter Anouchka van Miltenburg maandag gevraagd of hij in het gebouw van de Tweede Kamer een tentoonstelling mag houden met cartoons van de profeet Mohammed (vzmh).
10 mei 19:20
Het schrappen van een bijeenkomst met PVV-leider Geert Wilders heeft geleid tot boze reacties onder zijn Amerikaanse geestverwanten.
7 mei 16:30
Misdaadverslaggever Peter R. de Vries heeft zich op scherpe wijze geuit over de dubbele maten in Nederland.
7 mei 14:31
Het Franse weekblad Charlie Hebdo distantieert zich openlijk van Geert Wilders en zijn Amerikaanse maatjes.
6 mei 21:25
Amerikaanse moslims veroordelen de aanslag in Texas sterk. Daar werd een wedstrijd gehouden voor beste Mohammed-cartoon.
6 mei 17:14
PVV-leider Geert Wilders heeft geen reden om aan te nemen dat de aanslag in Texas tegen hem was gericht.
5 mei 13:29
De grootste Amerikaanse moslimorganisatie heeft de poging van twee mannen om een tentoonstelling van Mohammed-cartoons aan te vallen scherp veroordeeld.
5 mei 12:26
Daesh heeft de aanslag op een spotprentbijeenkomst in Texas opgeëist.
4 mei 13:17
,,De islam kent geen humor'', aldus PVV-leider Geert Wilders zondag (plaatselijke tijd) tijdens zijn toespraak bij een anti-islambijeenkomst in de Amerikaanse stad Garland.
4 mei 13:05
Politieagenten in de stad Garland in de Amerikaanse staat Texas hebben zondag twee mannen doodgeschoten die het vuur hadden geopend op een bewaker bij een cultureel centrum waar een wedstrijd voor Mohammed-cartoons was georganiseerd.
22 apr 17:35
De bootvluchtelingen op de Middellandse Zee moeten gewoon allemaal terug, betoogde Geert Wilders van de PVV woensdag in een debat over het onderwerp.
10 apr 11:34
,,Ongelooflijk weer, deze legale jihad.'' Dat zegt Geert Wilders van de PVV over een aangifte die deze week tegen hem is gedaan in Oostenrijk wegens onder meer ophitsing en belediging.
9 apr 13:35
PVV-leider Geert Wilders en twee Tweede Kamerleden van zijn partij demonstreren donderdag voor de deur van een islamitische conferentie in Utrecht.
8 apr 18:26
De 'Derde Riffijnse Islamitische Conferentie' in Utrecht, van donderdag tot en met zondag, kan gewoon doorgaan. Lekker gaan dus!
8 apr 16:08
Partijleidster Marine Le Pen van het Franse Front National heeft de aanval op haar vader ingezet.
8 apr 13:22
PVV-leider Geert Wilders en twee Tweede Kamerleden van zijn partij willen donderdag demonstreren voor de deur van een islamitische conferentie in Utrecht waar omstreden radicale moslims komen prediken.
2 apr 13:02
PVV-leider Geert Wilders heeft op 29 april in Washington een ontmoeting met leden van het Amerikaanse Congres.
24 mrt 14:17
Bij de PVV deinzen ze er niet voor terug om volksvertegenwoordigers naar voren te roepen die op z'n zachtst gezegd wat op hun kerfstok hebben.
21 mrt 16:26
PVV-leider Geert Wilders is verbijsterd over een tweet van PvdA-Kamerlid Ahmed Marcouch. Die noemde Wilders zaterdag indirect een antisemiet.
19 mrt 19:04
PVV-leider Geert Wilders gaat op 13 april naar een demonstratie van de anti-islambeweging Pegida in het centrum van de Duitse stad Dresden.
<< < 13 14 15 16 17 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi