Laatste nieuws over geert wilders
381 t/m 400 (van 1103 artikelen)
24 apr 10:57
Lucas Hartong heeft zich vorige maand teruggetrokken van de kandidatenlijst van de PVV voor de Europese Verkiezingen omdat hij niet zou willen samenwerken met 'foute figuren' van extremistische partijen als het Franse Front National en het Oostenrijkse FPÖ.
23 apr 18:42
Opnieuw is er woensdag een lid van de PVV uit de Provinciale Statenfractie in Zuid-Holland opgestapt.
23 apr 12:13
De 'minder Marokkanen'-uitspraken van PVV-leider Geert Wilders zijn ook voor Stephan Jansen, al jaren zijn rechterhand, aanleiding om op te stappen.
22 apr 13:18
Bijna de helft van de Nederlanders wil als het even kan minder Marokkanen. Maar liefst 43% van de ondervraagden geeft dit aan.
17 apr 14:59
Een 25-jarige Marokkaanse Nederlander stopt met voetballen omdat een toeschouwer zich discriminerend uitte richting hem.
15 apr 12:15
Bij de antidiscriminatiebureaus in het hele land zijn tot dinsdag 4529 klachten binnengekomen naar aanleiding van de uitlatingen van PVV-leider Geert Wilders over Marokkanen.
14 apr 14:56
Kamerleden Louis Bontes en Joram van Klaveren vormen samen een nieuwe fractie in de Tweede Kamer.
10 apr 17:24
De uitzending van Pownews waarin een PVV-aanhanger voor de camera riep dat Marokkanen terug moeten naar Istanbul heeft voor veel hilariteit gezorgd.
7 apr 23:30
Op de facebookpagina 'Ik ben Marokkaans en ik ben' verschijnen dagelijks inspirerende succesverhalen van Marokkaanse Nederlanders.
7 apr 10:35
Hoogleraar strafrecht Theo de Roos denkt dat het Openbaar Ministerie PVV-leider Geert Wilders gaat vervolgen voor haatzaaien.
4 apr 18:51
Premier Mark Rutte (VVD) maakte vrijdagmiddag weinig woorden vuil aan de oproep van PVV-leider Geert Wilders om aangifte te doen tegen PvdA-voorzitter Hans Spekman en partijleider Diederik Samsom.
4 apr 16:08
Door de uitspraken van Geert Wilders en de twee dode Marokkaanse overvallers in Deurne is het onderwerp 'Marokkaanse jongeren' weer helemaal op de agenda.
4 apr 15:02
Geert Wilders heeft zich in zijn eerste bijdrage voor het christelijke televisiestation Al Hayat TV nadrukkelijk gericht op de dialoog met de islamitische wereld.
4 apr 12:09
De oproep van PVV-leider Geert Wilders om aangifte te doen tegen PvdA'ers Diederik Samsom en Hans Spekman lijkt op een paniekreactie.
4 apr 11:56
Voor het eerst sinds de roep om minder Marokkanen van PVV-leider Geert Wilders is de partij daadwerkelijk buitengesloten door een andere partij in de Tweede Kamer.
3 apr 15:51
PVV-leider Geert Wilders is 'volstrekt van het padje af' met zijn oproep om aangifte te doen tegen PvdA-partijvoorzitter Hans Spekman en partijleider Diederik Samsom.
3 apr 14:04
PVV-leider Geert Wilders roept iedereen op aangifte te doen tegen PvdA-leider Diederik Samsom en PvdA-voorzitter Hans Spekman wegens uitspraken die zij hebben gedaan over Marokkanen.
3 apr 13:40
Tegen PVV-leider Geert Wilders zijn tot en met woensdag ruim vijfduizend aangiften van discriminatie binnengekomen.
2 apr 12:02
De overgebleven PVV-Kamerleden blijven alleen trouw aan partijleider Geert Wilders omdat zij hun riante inkomen niet willen missen.
2 apr 11:48
De ambassadeur van Marokko is het 'helemaal niet eens' met de vergelijkingen die zijn gemaakt tussen PVV-leider Geert Wilders en Adolf Hitler of diens propagandaminister Joseph Goebbels.
<< < 18 19 20 21 22 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi