Laatste nieuws over geheime dienst
21 t/m 40 (van 87 artikelen)
13:54
De Belarussische veiligheidsdienst KGB lijkt tijdens de migrantencrisis bij de buitengrens van de EU nepaccounts op sociale media te hebben ingezet.
15 nov 11:35
Een taxichauffeur in Liverpool heeft zondag mogelijk een aanslag in de Engelse stad tegengehouden door een passagier met een bom in zijn taxi op te sluiten.
5 nov 10:58
De Autoriteit Persoonsgegevens, de privacytoezichthouder van de overheid, heeft scherpe kritiek op het plan van het kabinet om de NCTV meer bevoegdheden te geven.
20 okt 12:26
Rusland erkent de inspanningen van de Taliban om Afghanistan te stabiliseren.
12 okt 14:28
De AIVD en MIVD moeten zorgvuldiger werken als ze informatie verstrekken aan landen met een "verhoogd risicoprofiel".
12 okt 3:51
De negen terreurverdachten die in Eindhoven zijn aangehouden, staan dinsdag voor de raadkamer van de rechtbank in Rotterdam.
29 sep 16:36
De negen terreurverdachten die vorige week in Eindhoven zijn aangehouden, blijven twee weken langer in voorarrest.
10 sep 13:59
De Britse autoriteiten zeggen in de afgelopen vier jaar tientallen aanslagen te hebben verijdeld.
13 jul 3:10
Een van de twee Haïtiaanse Amerikanen die vorige week zijn gearresteerd op verdenking van de moord op de president van Haïti, had eerder banden met een Amerikaanse veiligheidsdienst.
1 jun 3:11
Nederland heeft tussen 2012 en 2019 drie consuls van de Soedanese ambassade in Den Haag verzocht te vertrekken, omdat zij agenten bleken te zijn van de Soedanese inlichtingen- en veiligheidsdienst NISS.
18 mei 12:38
Hoewel het Cornelius Haga Lyceum in Amsterdam verbetermaatregelen heeft doorgevoerd, zijn de problemen bij de islamitische middelbare school nog niet helemaal opgelost.
7 mei 15:06
De Pegida-protestbeweging tegen de islamisering van het Westen is door de veiligheidsdienst van de Oost-Duitse deelstaat Saksen als 'bewezen extremistisch' bestempeld.
30 apr 12:01
Het Nederlanderschap van zes Syriëgangers is terecht ingetrokken. De uitreizigers zijn daarmee ongewenst verklaard, heeft de Raad van State vrijdag geoordeeld.
15 apr 16:07
De Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst AIVD heeft tussen mei 2018 en november 2019 57 keer mensen in de gaten gehouden op een manier die niet aan de regels voldoet.
9 apr 7:06
De Amerikaanse oud-minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo gaat aan de slag bij Fox News.
8 mrt 3:09
De toezichthouders van inlichtingendiensten AIVD en MIVD zijn fel tegen de aangekondigde aanpassing van de inlichtingenwet die hun rol zal beperken.
5 mrt 21:21
Het kabinet gaat de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten aanpassen na een kritisch rapport van een evaluatiecommissie.
27 feb 10:01
Saoedi-Arabië heeft de bevindingen van de Amerikanen over de moord op journalist Jamal Khashoggi van de hand gewezen.
26 feb 21:49
Het Amerikaanse ministerie van Financiën heeft wegens de brute moord op journalist Jamal Khashoggi een voormalig adviseur van de Saoedische kroonprins en een elite-eenheid van het koningshuis op de sanctielijst gezet.
26 feb 20:50
Hatice Cengiz, de verloofde van de om het leven gebrachte Saoedische journalist Jamal Khashoggi, vindt dat gerechtigheid is gedaan door het rapport van de Amerikaanse geheime dienst over de moord op haar man.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi