Laatste nieuws over geheime dienst
41 t/m 58 (van 58 artikelen)
26 okt 19:09
In de Tweede Kamer is bezorgd gereageerd over mogelijke banden tussen Iran en de van een reeks liquidaties verdachte Ridouan T.
19 sep 14:06
Israël heeft opnieuw toestemming geweigerd aan een deel van de spelers en staf van Khadamat Rafah om naar de Westelijke Jordaanoever te reizen voor de finale van de Palestina Cup.
28 aug 13:07
De minister van Binnenlandse Zaken moet opnieuw bekijken of geheime stukken over het afluisteren van de Hofstadgroep openbaar kunnen worden gemaakt.
17:03
Een 27-jarige man is woensdag in Maastricht aangehouden op verdenking van terroristische misdrijven, meldde het Openbaar Ministerie donderdag.
2 jul 10:30
Naar 21 militairen is de afgelopen vijf jaar een onderzoek ingesteld omdat zij mogelijk extremist zouden zijn. Het ging vooral om rechts-extremisme. Twee van hen zijn uiteindelijk ontslagen, blijkt uit stukken die de Volkskrant heeft opgevraagd.
25 jun 10:44
De Franse autoriteiten hebben tien mensen gearresteerd met rechts-extremistische banden die verdacht worden van het voorbereiden van een aanslag op moslims.
30 nov 10:45
De Duitse binnenlandse veiligheidsdienst BfV heeft een eigen medewerker ontmaskerd als radicale islamist.
1 okt 18:20
Iran beweert dat het een Amerikaanse drone heeft nagemaakt.
16 apr 14:48
De inlichtingen- en veiligheidsdiensten mogen telecommunicatie via de kabel gaan afluisteren, maar wel onder meer toezicht.
19 dec 9:42
De Duitse inlichtingendienst BND werkt samen met de Syrische geheime diensten onder leiding van de regering van president Bashar al-Assad.
2 dec 22:26
De Marokkaanse geheime diensten hebben ook hun Spaanse collega's geholpen bij het verijdelen van een terreuraanslag in Barcelona.
16 nov 16:53
Nederlandse jihadisten hebben nauwe banden met Belgische jihadisten. Dat blijkt onder meer uit eerder onderzoek van de Nederlandse geheime dienst AIVD.
29 okt 16:17
De Marokkaanse nationaliteit en de liefde voor Marokko van de koning van de Rai houdt de gemoederen flink bezig.
4 okt 17:42
Amos Yadlin is het voormalig hoofd van de militaire inlichtingendienst van Israël en momenteel directeur van het Instituut voor Nationale Veiligheidsstudies en doet een boekje open over Marokko.
26 aug 13:04
Tijdens de zitting werd duidelijk dat Redouan L. onder zware druk is gezet om informatie te verstrekken.
11 jan 8:33
De Amerikaanse geheime dienst CIA wilde islamisten uit Duitsland ontvoeren.
26 sep 19:18
De Marokkaanse inlichtingendienst probeert geheime informatie te ontfutselen uit Nederland.
4 feb 20:19
Groot-Brittannië wilde in het zuiden van Afghanistan een trainingskamp bouwen voor zo'n 2000 Taliban-strijders. Dat meldden Britse dagbladen maandag.
< 1 2 3

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi