Laatste nieuws over gemeenteraad
21 t/m 40 (van 115 artikelen)
20 aug 9:22
Een commissie van de gemeenteraad van Den Haag komt donderdag, tijdens het reces, bij elkaar. In de ingelaste vergadering praten de leden over de recente onrust in Scheveningen en de Schilderswijk.
12 aug 11:36
Een deel van de gemeenteraad in Den Haag komt terug van reces vanwege de onrust in Scheveningen.
20 jul 14:58
In Den Haag mogen mensen op straat binnenkort geen lachgas meer kopen en verkopen.
5 jul 18:01
De politieke partij Nida wil volgend jaar meedoen aan de landelijke verkiezingen.
3 jul 10:44
De Franse eerste minister Édouard Philippe en zijn regering treden af. Dat maakte het Élysée-paleis, het kantoor van president Emmanuel Macron, vrijdag bekend.
3 jul 4:19
De gemeenteraad van Rotterdam heeft donderdagavond besloten burgemeester Ahmed Aboutaleb voor te dragen voor herbenoeming, zijn derde termijn.
28 jun 15:59
De Franse president Emmanuel Macron houdt er rekening mee dat veel kandidaten van zijn beweging zondag geen voet aan de grond zullen krijgen bij de gemeenteraadsverkiezingen.
18 jun 15:37
De Inspectie Justitie en Veiligheid doet onderzoek naar de voorbereidingen van de politie op de antiracismedemonstraties in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam.
16 jun 12:26
De effecten van de demonstraties tegen racisme in Amsterdam en Rotterdam op de verspreiding van het coronavirus, nu ongeveer twee weken geleden, lijken vooralsnog niet groot.
08:24
De gemeenteraad in Minneapolis heeft unaniem besloten de politie van de Amerikaanse stad te ontbinden en deze te vervangen door een "gemeentelijke" veiligheidsdienst.
10 jun 13:10
Opnieuw staat er een demonstratie tegen racisme gepland in Amsterdam. Betogers komen woensdag vanaf 17.00 uur samen in het Nelson Mandelapark in Amsterdam-Zuidoost.
10 jun 9:12
De wijze waarop burgemeester van Amsterdam Femke ­Halsema is becommentarieerd door leden van de Tweede Kamer past niet in ons democratisch bestel.
9 jun 14:15
Activist Mohamed Reda Taoujni heeft een geldboete van 10.000 DH (€920) betaalt met muntstukken van 50 Frank en 1 DH.
2 jun 21:19
Sylvana Simons roept politieke partijen op bij de komende Tweede Kamerverkiezingen meer Nederlanders van kleur op een verkiesbare plek te zetten.
3 apr 18:06
De gemeente Amsterdam stelt duizend laptops met draadloos internet beschikbaar aan inwoners die het contact met de buitenwereld dreigen kwijt te raken als gevolg van de preventiemaatregelen rondom het coronavirus
12 mrt 11:10
Het Eurovisiesongfestival gaat gewoon door, ondanks de coronacrisis. Dat zegt de Rotterdamse wethouder Said Kasmi in een interview met het AD.
11 mrt 14:20
In Amsterdam en omstreken zijn nu zeventien mensen besmet met het nieuwe coronavirus: acht in de stad en negen in omliggende gemeenten.
25 feb 16:59
Het toenemende aantal schiet- en steekincidenten in Rotterdam moet een halt worden toegeroepen. Dat vindt Leefbaar Rotterdam, de grootste (oppositie)partij in de gemeenteraad van de havenstad.
30 jan 15:13
De Amsterdamse burgemeester Femke Halsema blijft achter de merkwaardige handelswijze staan van het stadsbestuur in de zaak rond het Islamitische Cornelius Haga Lyceum.
4 dec 15:03
Ahmed Aboutaleb wil burgemeester blijven van Rotterdam. Begin 2021 loopt zijn tweede termijn af.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi