Laatste nieuws over george floyd
1 t/m 20 (van 49 artikelen)
26 jun 0:23
De witte ex-politieagent die vorig jaar in de Amerikaanse stad Minneapolis de zwarte George Floyd doodde, moet 22,5 jaar de cel in.
21 apr 0:01
De witte ex-agent Derek Chauvin is schuldig aan de dood van de zwarte George Floyd.
1 apr 5:36
.In het strafproces tegen de Amerikaanse politieagent die in mei vorig jaar de zwarte arrestant George Floyd doodde, zijn woensdag de beelden van het fatale incident afgespeeld die gemaakt zijn door de bodycam van toenmalig agent en beklaagde Derek Chauvin.
31 mrt 3:01
De Amerikaanse tiener die in mei de beelden maakte van de dood van de zwarte arrestant George Floyd heeft dinsdag getuigd in de strafzaak tegen Derek Chauvin
12 mrt 21:02
De familie van de bij een arrestatie gestorven George Floyd krijgt 27 miljoen dollar van de Amerikaanse stad Minneapolis (Minnesota), waar het beruchte dodelijke incident vorig jaar mei gebeurde.
16 jun 19:54
De Amerikaanse president Donald Trump wil dat de politie voortaan geen nekklem meer toepast, behalve als een agent in levensgevaar is.
15 jun 18:45
Nederland moet een "openhartig gesprek" voeren over discriminatie en racisme, vindt het kabinet.
14 jun 13:37
De Russische president Vladimir Poetin denkt dat de antiracisme-demonstraties in de Verenigde Staten een teken zijn van een diepe interne crisis.
13 jun 8:24
De gemeenteraad in Minneapolis heeft unaniem besloten de politie van de Amerikaanse stad te ontbinden en deze te vervangen door een "gemeentelijke" veiligheidsdienst.
9 jun 16:59
De Tweede Kamer wil nog voordat het zomerreces volgende maand begint in debat over racisme.
9 jun 15:33
De Amerikaanse president Donald Trump heeft zich op Twitter afgevraagd of de val van de 75-jarige demonstrant na een duw door de politie in de stad Buffalo niet een vooropgezet plan was.
9 jun 8:42
Bij de GGD in Amsterdam zijn vooralsnog geen besmettingen met het coronavirus bekend die zijn veroorzaakt door de antiracismedemonstratie van een week geleden op de Dam.
8 jun 19:02
De Democraten in het Amerikaanse Congres hebben ingrijpende hervormingen voorgesteld voor de politie in het land.
8 jun 13:57
Mariam Hussein is door haar eigen fans bekritiseerd nadat ze een foto op haar Instagram had gedeeld waarin ze haar huid donker had gemaakt.
8 jun 11:44
De veelbesproken speech van rapper Akwasi tijdens het Black Lives Matter-protest op de Dam krijgt mogelijk nog een staartje.
8 jun 10:50
Regeringspartij D66 vindt dat het toepassen van de nekklem door de politie moet worden verboden. De partij komt met dat voorstel naar aanleiding van de dood van George Floyd in Minneapolis.
8 jun 9:19
Een man is zondagavond (lokale tijd) in de stad Seattle met zijn auto ingereden op demonstranten.
7 jun 22:27
De Brusselse politie heeft tientallen arrestaties verricht nadat een demonstratie tegen racisme en politiegeweld overging in ongeregeldheden
7 jun 14:06
Ruim een week nadat de Israëlische politie een ongewapende autistische Palestijn in Jeruzalem doodschoot, heeft premier Benjamin Netanyahu zijn medeleven betuigd aan de familie.
7 jun 7:58
De Amerikaanse president Donald Trump wilde deze week 10. 000 militairen inzetten in diverse steden om demonstraties tegen politiegeweld de kop in te drukken.
1 2 3 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi