Laatste nieuws over gevangenis
141 t/m 160 (van 293 artikelen)
14 mrt 14:01
De gevangenisadministratie en reclassering van Denemarken, het Marokkaanse Ministerie van Justitie en het Marokkaanse directoraat van Strafrecht Zaken en Gratie hebben een regionale conferentie georganiseerd over de toepassing van alternatieven sancties voor gevangenisstraf.
2 mrt 19:01
Er zal meer dan 101 miljoen dirham geïnvesteerd worden in video surveillance systemen (CCTV) in verschillende gevangenissen in Marokko volgens de 'Algemene delegatie van Gevangenis Administratie en Reïntegratie' (DGAPR).
1 mrt 20:00
Een Belgisch-Marokkaanse gevangene slaagde erin op een spectaculaire manier te ontsnappen uit de gevangenis van Lantin in de buurt van Luik, België.
17 feb 21:58
Een gevangene veroordeeld tot 19 jaar gevangenisstraf voor extremisme en terrorisme pleegde in de nacht van donderdag 16 op vrijdag 17 februari zelfmoord in de gevangenis van Kenitra.
14 feb 11:50
Afgelopen donderdag werd een verpleger, in dienst bij de interne ziekenboeg van de Oukacha gevangenis in Casablanca, gearresteerd omdat hij drugs de gevangenis in probeerde te smokkelen.
3 jan 8:05
Bij een gevangenisopstand in de Braziliaanse deelstaat Amazonas, die zeventien uur heeft geduurd, zijn zondag en maandag zeker zestig doden gevallen.
20:00
De gerechtelijke politieautoriteit in het district van Larache heeft maandag een gerechtelijk onderzoek ingelast naar aanleiding van een zelfmoordpoging.
22 nov 21:31
In de beruchte Oukacha-gevangenis in Casablanca is altijd wel wat te beleven, zo blijkt eens te meer.
8 nov 16:34
Maar liefst 35 jeugdgedetineerden worden volgende week voor het gerecht gebracht in Rabat na een muiterij afgelopen weekend in de jeugdgevangenis in Salé.
3 nov 21:49
De twee tienermeisjes die eerder deze week gearresteerd waren voor het uitwisselen van een kus zijn vandaag voorlopig vrijgelaten.
25 sep 14:15
Marokko heeft opnieuw extra hulp gekregen van de Verenigde Staten om het gevangenissysteem te verbeteren.
21 sep 18:54
Veiligheidsdiensten van de gevangenis in Salé hebben een jongeman opgepakt die op bezoek was bij zijn vader.
14 sep 14:35
Gevangenen in Marokko hebben de nodige rechten als het gaat om de viering van Eid ul-Adha.
8 sep 15:16
Als je je vrouw zat bent kun je nog altijd een overval plegen om bewust de gevangenis in te gaan. Deze Amerikaan deed het.
6 sep 12:50
Koning Willem-Alexander opent dinsdag in Westzaan de grootste en modernste gevangenis van Nederland.
24 aug 15:10
Een gevangenisbewaker die werkzaam was in gevangenis Outita 2, gelegen in provincie Sidi Kacem, heeft zelfmoord gepleegd.
24 aug 13:40
Honderden Marokkaanse gevangenen hebben een verzoek ingediend inzake het recht op echtelijke bezoeken in gevangenissen.
16 aug 17:39
Een 15-jarige terreurverdachte is veroordeeld omdat het meisje vorig jaar voorbereidingen trof voor aansluiting bij Daesh.
5 aug 16:18
Minder dan een week na de uitbraakpoging in de Oukacha gevangenis in Casablanca zijn de eerste koppen voorlopig al gerold.
2 aug 19:45
Nu de rust in de Oukacha-gevangenis is weergekeerd komen steeds meer details vrij over hoe het zover heeft kunnen komen.
<< < 6 7 8 9 10 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi