Laatste nieuws over geweld
21 t/m 40 (van 522 artikelen)
26 jun 0:23
De witte ex-politieagent die vorig jaar in de Amerikaanse stad Minneapolis de zwarte George Floyd doodde, moet 22,5 jaar de cel in.
24 jun 5:31
De Amerikaanse president Joe Biden wil fors investeren in het politieapparaat om zo het vuurwapengeweld in de Verenigde Staten te bestrijden.
21 jun 18:01
De Israëlische militaire politie heeft zondag wederom Palestijnse gezinnen aangevallen in de wijk Sheikh Jarrah in het bezette Oost-Jeruzalem.
13 jun 2:06
Jongeren zijn zaterdagavond in de Tunesische hoofdstad Tunis opnieuw slaags geraakt met agenten nadat er rellen uitbraken na een demonstratie tegen politiegeweld.
28 mei 16:48
Berichten dat medewerkers van Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) betrokken zijn bij seksueel geweld baart tientallen lidstaten van de VN-organisatie grote zorgen.
26 mei 14:14
De muziek van Lil Kleine is voorlopig niet te horen op NPO FunX.
18 mei 20:08
De rechtbank in Tetouan heeft maandag drie agenten van de hulptroepen veroordeeld tot gevangenisstraffen en het betalen van geldboetes.
7 mei 2:22
Een agent van de Rotterdamse politie heeft excuses aangeboden aan een minderjarige jongen die door hem is mishandeld.
29 apr 4:12
In Fnideq zijn drie agenten van de hulptroepen opgepakt nadat videobeelden opdoken waarin te zien was dat één van de agenten een jonge migrant ernstig mishandelt.
22 apr 16:41
Ruim 25 procent van de Marokkaanse mannen vind het gerechtvaardigd de vrouw te slaan als ze zonder toestemming de deur uit gaat!
22 apr 16:07
Bas van Wijk (24), die in augustus vorig jaar werd doodgeschoten in een recreatiegebied aan de Nieuwe Meer in Amsterdam, is het slachtoffer van zinloos geweld.
21 apr 0:01
De witte ex-agent Derek Chauvin is schuldig aan de dood van de zwarte George Floyd.
16 apr 7:53
De autoriteiten in Chicago hebben donderdag een video vrijgegeven van een politieagent die een 13-jarige jongen doodschiet.
15 apr 9:07
Een Amerikaanse parlementscommissie heeft een voorstel goedgekeurd dat kan leiden tot compensatie voor de nakomelingen van slaven.
14 apr 19:08
De agente die zondag in de Amerikaanse plaats Brooklyn Center een zwarte arrestant doodschoot, wordt vervolgd voor doodslag.
14 apr 0:06
44% van de Marokkaanse mannen heeft in het dagelijks levens weleens een vorm van geweld meegemaakt
5 apr 17:11
DENK wil in samenwerking met de politie komen tot een meldplicht voor discriminerend gedrag.
1 apr 5:36
.In het strafproces tegen de Amerikaanse politieagent die in mei vorig jaar de zwarte arrestant George Floyd doodde, zijn woensdag de beelden van het fatale incident afgespeeld die gemaakt zijn door de bodycam van toenmalig agent en beklaagde Derek Chauvin.
31 mrt 3:01
De Amerikaanse tiener die in mei de beelden maakte van de dood van de zwarte arrestant George Floyd heeft dinsdag getuigd in de strafzaak tegen Derek Chauvin
20 mrt 20:17
In Parijs en andere steden in Frankrijk zijn zaterdag duizenden mensen de straat opgegaan om te protesteren tegen racisme en politiegeweld.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi