Laatste nieuws over geweld
61 t/m 80 (van 539 artikelen)
10 mrt 7:09
Gerrit van der Burg, voorzitter van het College van procureurs-generaal van het Openbaar Ministerie noemt het zeer zorgelijk dat excessief geweld onder jongeren voor het tweede haar op rij is gestegen.
16 feb 13:09
De veroordeling van een van de agenten die betrokken was bij de fatale arrestatie van Mitch Henriquez, kan in stand blijven.
11 feb 17:19
De Spaanse minister van Binnenlandse Zaken heeft een onderzoek laten openen naar het buitensporige gedrag van politieambtenaren in een opvangcentrum voor migranten
7 feb 17:40
UNICEF heeft gereageerd op de beelden van de minderjarige Marokkaanse migranten die op de Canarische Eilanden het slachtoffer werden van politiegeweld
17:07
De Spaanse ambassadeur in Rabat is woensdag opgeroepen op het hoofdkantoor van het ministerie van Buitenlandse Zaken
2 feb 17:21
Op sociale netwerken circuleert een video waarin te zien is hoe Spaanse agenten een groep minderjarige migranten slaat en intimideert.
27 jan 23:14
Kinderen bellen of chatten steeds vaker met de Kindertelefoon over onderwerpen zoals eenzaamheid, depressie en zelfdoding, blijkt uit onderzoek op basis van chat- en telefoongesprekken.
27 jan 15:38
Onverzekerde winkeliers die schade hebben opgelopen door de rellen van de afgelopen dagen kunnen een beroep doen op het Schadefonds Geweldsmisdrijven.
27 jan 10:53
De politie hield dinsdag in het hele land 131 verdachten aan, van wie 81 mensen in Rotterdam. Het grootste deel van deze verdachten is jonger dan 25 jaar.
23 jan 14:04
Een politieagente die in 2018 tijdens een patrouille in Anderlecht gefilmd werd terwijl ze racistische en homofobe beledigingen uitte, heeft haar schorsing met succes aangevochten.
22 jan 17:19
Een Marokkaanse bootmigrant die op de Canarische Eilanden was aangekomen is in het asielzoekerscentrum (CIE) in Madrid door agenten mishandeld
14 jan 16:56
De voormalig Leidse politiechef Fatima Aboulouafa gaat de politiek in.
13 jan 19:34
Een protest van Brusselaars tegen de plotselinge dood van een gearresteerde buurtgenoot is uitgemond in onlusten.
6 jan 13:05
Het aantal slachtoffers van kindermishandeling is tijdens de eerste lockdown van vorig jaar fors hoger geweest vergeleken met andere periodes, toen scholen en de kinderopvang gewoon open waren.
23 dec 12:13
Een politieagent in de Amerikaanse stad Columbus in Ohio is geschorst nadat hij een ongewapende zwarte man had doodgeschoten. "Onze gemeenschap is er klaar mee", zei burgemeester Andrew J. Ginther.
23 dec 11:11
De man die drie agenten heeft doodgeschoten in Frankrijk is dood aangetroffen.
12 dec 19:33
Duizenden demonstranten gingen zaterdag in Frankrijk voor het derde opeenvolgende weekend de straat op om te protesteren tegen een controversiële veiligheidswet die het filmen van de politie zou beperken.
8 dec 10:56
De Franse president Emmanuel Macron wil kijken of de omstandigheden kunnen worden verbeterd waaronder agenten hun werk moeten doen.
7 dec 14:24
Speciaal agent 'B230', een lid van een arrestatieteam dat in april vorig jaar in Sittard een volstrekt onschuldige 21-jarige man neerschoot moet 80 uur voorwaardelijke werkstraf opgelegd krijgen.
5 dec 17:54
Duizenden mensen zijn zaterdag in Parijs de straat opgegaan om te demonstreren tegen politiegeweld en een geplande veiligheidswet.
<< < 2 3 4 5 6 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi