Laatste nieuws over gezondheid
1 t/m 20 (van 637 artikelen)
17 okt 13:36
Iran keert donderdag weer terug naar de onderhandelingstafel om met landen te praten waarmee het in 2015 een akkoord sloot over zijn nucleaire programma en een einde aan de sancties tegen het land.
14 okt 17:50
De overgrote meerderheid van de coronapatiënten die recent op de intensive care zijn beland, was niet gevaccineerd tegen het virus.
7 okt 12:42
Aan het bevolkingsonderzoek dat is bedoeld om borstkanker zo vroeg mogelijk op te sporen, hebben vorig jaar bijna de helft minder vrouwen meegedaan.
6 okt 17:38
GroenLinks, PvdA en SP willen dat de pil en andere anticonceptiemiddelen die via de huisarts verkrijgbaar zijn, gratis worden.
6 okt 5:13
Enkele honderdduizenden mensen kunnen in de komende weken een derde prik tegen het coronavirus krijgen.
28 sep 20:19
De kroonprins van Saoedi-Arabië, Mohammed bin Salman, wil omgerekend ruim 11 miljard euro steken om de Aseer-regio aan de Rode Zee te ontwikkelen tot een toeristisch centrum.
20 sep 14:46
Zwangere vrouwen zouden de kans moeten krijgen om zich te laten vaccineren tegen griep.
17 sep 15:28
De Britse regering gaat het reisbeleid voor reizigers van en naar Engeland "versimpelen" vanwege het grote aantal mensen dat er is gevaccineerd.
14 sep 15:18
Het aantal positieve tests daalt, net als het aantal ziekenhuisopnames en het aantal sterfgevallen.
7 sep 17:38
Onderwijsvakbond AOb zegt dat op scholen steeds meer onrust ontstaat over corona.
5 sep 14:40
In Marokko is een vaccinatiepas binnenkort noodzakelijk voor toegang tot horeca, sportclubs, hammams, theaters, openbaar vervoer en grote winkelcentra.
20 aug 18:04
Het vertrouwen in het coronabeleid is weer gedaald en het draagvlak voor het langer handhaven van maatregelen is gestegen.
20 aug 14:44
Farmaceut AstraZeneca heeft positieve onderzoeksresultaten gedeeld van een middel voor het voorkomen van coronasymptomen bij mensen die niet goed reageren op vaccins.
17 aug 15:44
Zowel het aantal nieuwe coronagevallen als het aantal ziekenhuisopnames door het virus is in de afgelopen week heel licht gedaald.
10 aug 8:26
Het aantal nieuwe coronagevallen daalt niet meer zo snel als in de voorgaande weken.
4 aug 4:17
Gezondheidsfunctionarissen in Frankrijk hebben dinsdag op verschillende plaatsen de coronamaatregelen aangescherpt, in reactie op het toenemende aantal besmettingen door de Delta-variant.
16 jul 17:00
In Marokko wordt binnenkort een agentschap opgericht bedoeld om alle bloedbanken in het land te centraliseren.
13 jul 17:09
Van de mensen die afgelopen week positief hebben getest op het coronavirus heeft 6 procent bij het maken van de testafspraak aangegeven volledig te zijn gevaccineerd.
7 jul 16:01
De Wereldgezondheidsorganisatie WHO heeft in de week van 28 juni tot 4 juli het laagste aantal coronadoden geteld sinds begin oktober.
5 jul 17:34
Er is geen bezwaar om mensen na de eerste prik tegen corona met het vaccin van AstraZeneca, de tweede injectie met die van BioNTech/Pfizer toe te dienen.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi