Laatste nieuws over gezondheid
241 t/m 260 (van 652 artikelen)
6 feb 19:30
Het ministerie van Volksgezondheid heeft, samen met de Lalla Salma Foundation, een programma ontwikkeld om de eerste sigaret bij middelbare scholieren te bestrijden.
26 jan 11:49
Het ministerie van Volksgezondheid meldt dat het nationale tuberculose-programma is gebaseerd op het beginsel van vrije toegang voor alle patiënten in het hele land die lijden aan de ziekte, zowel voor diagnose als behandeling.
28 dec 11:45
Nora, stagiaire bij het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu, onderzoekt hoe Marokkaanse Nederlanders denken over hepatitis B en een bloedtest.
23 dec 19:01
Na een televisieonderzoek komen er alarmerende cijfers aan het licht.
6 dec 15:55
Met 297.000 bloeddonateurs wist Marokko niet het gewenste doel van de Wereldgezondheidsorganisatie te behalen.
30 nov 21:00
De Marokkaanse prinses Lalla Salma, voorzitter van de Lalla Salma Foundation voor de preventie en behandeling tegen kanker, is in Doha voor een gezondheidstop.
21 okt 11:14
's Avonds een warme maaltijd verorberen met alles erop en eraan, is niet zo best. Het betekent dat je met een te volle maag naar bed gaat en daar word je dik van.
17 okt 15:11
De medische activiteiten in Marokko op het gebied van orgaan- en weefseltransplantatie heeft een opmerkelijke evolutie ondergaan.
8 okt 12:47
Hoewel er volgens het RIVM "nu geen reden is om te stoppen" met sporten op de kunstgrasvelden, raadt het volksgezondheidsinstituut aan kinderen na afloop te laten douchen en in de schone kleren te steken.
6 okt 12:40
De makers van ambachtelijk ijs letten lang niet altijd op de hygiëne. Dat blijkt uit onderzoek van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA).
5 okt 17:41
De hoeveelheid zout die Nederlanders dagelijks binnenkregen, is nog net zo hoog al tien jaar geleden.
5 okt 12:40
Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) moet mogelijk extra onderzoek doen naar eventuele gezondheidsrisico's van rubberen korreltjes die verwerkt zijn in kunstgrasvelden.
4 okt 15:52
Aya is een elfjarig meisje uit Marokko en lijdt aan het Prader-Willi syndroom. Het syndroom heeft tot overmaat van ramp tot morbide obesitas gezorgd bij het kind.
14:55
Het hoofd van de regering, premier Abdelilah Benkirane, heeft keihard uitgehaald naar medici die misbruik maken van hun positie.
19 sep 18:30
Tijdens de zomermaanden juli en augustus, toen velen van ons in Marokko waren, werden 10.420 inspecties uitgevoerd in het land.
15 sep 11:06
Provincie Fqih Bensalah heeft te kampen met een serieus schorpioenenprobleem. Sterfgevallen als gevolg hiervan zijn geen uitzondering meer.
6 sep 12:33
Minister Edith Schippers (Volksgezondheid) pleit voor de vorming van een vrijheidscoalitie tegen de politieke islam.
5 sep 13:52
In Marokko is enkele weken geleden ophef ontstaan over de aanwezigheid van mycotoxinen in Marokkaanse couscous. Dat bleek echter niet zo te zijn.
3 sep 16:20
De farmaceutische industrie betaalt medisch specialisten van specifieke beroepsgroepen miljoenen voor advieswerk, spreekbeurten en onkostenvergoedingen bij congresbezoek.
1 sep 13:07
Bij vijftien mensen in Nederland is afgelopen maand het zikavirus vastgesteld.
<< < 11 12 13 14 15 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi