Laatste nieuws over ggd
21 t/m 40 (van 81 artikelen)
2 dec 17:43
De GGD’en in het land gaan er vooralsnog van uit dat ze aan het begin van de zomer zullen beginnen aan de vaccinatie van miljoenen Nederlanders.
17 nov 20:53
Mensen die erachter komen dat ze in contact met een besmet persoon zijn geweest, kunnen zich vanaf 1 december laten testen, ook als ze geen klachten hebben.
6 nov 13:13
Er komen niet zeven, maar rond de twintig extra grote testlocaties verspreid over het land waar mensen zich kunnen laten testen op het coronavirus.
23 okt 14:01
De wachttijden voor het laten afnemen van een coronatest zijn sinds 5 oktober sterk gedaald.
12 okt 10:45
Burgemeester Ahmed Aboutaleb (59) van Rotterdam heeft het coronavirus opgelopen.
6 okt 23:54
Het ministerie van Volksgezondheid heeft een lijst van zorgberoepen opgesteld die in aanmerking komen om met voorrang op corona te worden getest.
22 sep 14:56
Zes op de honderd coronatesten in de afgelopen week brachten een coronabesmetting aan het licht.
17 sep 11:15
Het Nederlandse testsysteem voor het coronavirus is nog niet klaar voor een mogelijke tweede golf.
14 sep 12:47
Tientallen schoolbesturen hebben coronatests van commerciële aanbieders gekocht omdat leerkrachten lang moesten wachten op een plekje bij de GGD.
12 sep 18:25
De GGD heeft zaterdag 30 procent meer telefoontjes binnen gekregen na de mededeling van minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid dat leraren en zorgpersoneel voorrang krijgen bij het testen op corona.
10 sep 18:20
Het is zo druk bij de coronatestlocaties, dat enkele regionale gezondheidsdiensten mensen vragen om hun afspraak af te zeggen wanneer hun klachten verdwijnen.
10 sep 13:59
Het is momenteel heel moeilijk om een afspraak te maken voor een coronatest.
7 sep 13:45
Zeker 132 mensen in en rond Purmerend hebben zich misschien voor niets laten testen op het coronavirus. De buisjes waar de teststaafjes in zaten, zijn kwijtgeraakt.
3 sep 20:45
Dagelijks liegen zo'n duizend mensen over coronasymptomen. Dit zegt directeur Publieke Gezondheid Sjaak de Gouw van de GGD tegen BNR.
28 aug 19:24
Het aantal coronatesten én het aantal bron- en contactonderzoeken - die na een positieve test volgen - wordt de komende weken aanzienlijk uitgebreid.
24 aug 14:14
Steeds meer mensen laten zich testen op het coronavirus, en daardoor wordt het erg druk bij de testlocaties, en ook in de laboratoria waar onderzoekers moeten vaststellen of iemand inderdaad besmet is.
12 aug 9:16
Het Marokkaans consulaat ging over tot sluiting nadat bij zes medewerkers het coronavirus werd vastgesteld.
11 aug 20:49
Als na onderzoek van de GGD blijkt dat iemand in contact is gekomen met een met het coronavirus besmet persoon, moet diegene voortaan verplicht in quarantaine.
6 aug 20:21
Het coronavirus is bezig met een "gevaarlijke opmars". Dat zei premier Mark Rutte donderdagavond tijdens een ingelaste persconferentie met minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) over de coronacrisis.
5 aug 12:27
Nederlanders houden zich lang niet altijd aan de maatregelen tegen het coronavirus, en dat drijft GGD GHOR Nederland tot wanhoop.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi